Nuffnang saya

Friday, November 23, 2012

Majlis Perkahwinan Cik Chu ~ 10.11.12

~ gambar dari facebook cik Chu.. ~

Majlis Perkahwinan cik Chu di adakan di Dewan Serbaguna Taman Melati. Selesai majlis pernikahan dia di surau kami terus bergegas ke Dewan dan Atikah ditugaskan untuk menjadi "flower girl" bersama dengan sepupu dia Naufal. Nek Lang (mak cik Chu) bagi kain untuk dibuat baju kurung warna yang sedondon dengan pengantin. Suka warnani sejuk mata memandangkan...

10.11.12 adalah tarikh istimewa seistimewa insan yang diraikan Suhana a.k.a. Cik Chu. Cik Chu adalah sepupu kepada suami akak. Keluarga sebelah suami akak tidak ramai jadinya hubungan antara mereka amat rapat. Majlis berlangsung meriah dengan kehadiran saudara mara dan sahabat handai.. 
Jom tengok gambar yang ada....
Selamat Pengantin Baru.... 10.11.12 jadi saksi...  
Dik Ya tak dapat jadi flower girl...
Berlatih sebelum pengantin sampai...  
Sebelum pengantin naik atas pelamin...
Baik pulak dua orang budaktu, ikut arahan... 
Pengantin hanya duduk sebentar sahaja atas pelamin sebabtu flower girl kena berdiri..
 Selesai sudah kerja kami, good job... ehm sedapnyer pulut kuningtu..
Dua orang budak nak tulis juga dalam buku tanda kenangan...
Tak tau kenapa keluarga sebelah suamiku dah kurang gemar bergambar..
Hanya inilah kenangan gambar beramai-ramai.. alahai...
nak tunggu gambar dari cik Chu gambar keluarga...  

26 comments:

  1. Anak dara Zila dan bujang kecik tu pun boleh tahan cantik, macam pengantin.

    Kakak masuk blog su tapi dia tak masukkanlah gambar-gambar pegantin dia. Kan cantik sayang tak simpan dlm blog buat kenangan.

    ReplyDelete
  2. Kak Zakie.... su belum terima banyak gambar... semua gambar ada pada photoghapher... InsyaAllah nanti su masukkan...

    Kak Zila I terharu sangat...
    Kesian pulak azalia... Takpe Cikya nye kawen or ciknadya kita jadikan Azalia Flower girl... :)

    ReplyDelete
  3. kalau saya pulak keluarga sebelah saya yang kurang bergambar. sebelah suami klik klak klik klak je kerja nya. heheheh..

    sweetnya kanak kanak itew

    ReplyDelete
  4. cantiknya kaler baju pengantin :)
    selamat pengantin baru yea

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru
    meriah kenduri kawen dan best dpt jumpa sedara mara
    dewan Melati dkt umah adik sy tu Cho

    ReplyDelete
  6. camat pengantin baru...

    amboi pengantin kecik tue.. awat muka cam tak mo senyum je tue... :)

    ReplyDelete
  7. camat pengantin baru...

    amboi pengantin kecik tue.. awat muka cam tak mo senyum je tue... :)

    ReplyDelete
  8. Selamat pengantin baru..
    Comel je pengapit cilik :D

    ReplyDelete
  9. amboi comelnye dak berdua tu..siap pakai bju melayu n bersamping lagi. Cantik ye pelamin pengantin tu..suke tgok :)

    ReplyDelete
  10. amboi baju flower girl dan pasangan dia tu sedondon dgn pengantin.. suka kaler ni.. sweet je..

    ReplyDelete
  11. tahniah and selamat pengantin baru pada mereka berdua...

    tema kaler dia sweet...
    suka tengok ....
    pelamin cantik kenapa dok kejap jer?

    ReplyDelete
  12. cantiknya pelamin..gabungan warna cantik sekali

    ReplyDelete
  13. tahniah buat pasangan pengantin...

    ReplyDelete
  14. selamat pengantin baru.. semoga bahagia hingga ke syurga...

    Cantik warna tema pengantin, lovely! pelamin pun sangat awesome! Thumbs Up!

    ReplyDelete
  15. cantik kaler tema nya...lembut jer..

    ReplyDelete
  16. cantikknyer pengantin..berseri2 wajah..warna baju pon cantik..

    semoga bahagia hingga syurga cik chu

    ReplyDelete
  17. so sweet...suka warna peach tu...

    ReplyDelete
  18. ramainyer kawen tarikh tu yek...selamat berbahgia kpd kedua mempelai =)

    ReplyDelete
  19. Cam kenal je pengapit kanak2 tu. Kemain dia senyum nampak dimples. Adik tak kisah ke hanya kakak je yg dipilih?

    ReplyDelete
  20. moga bahagia hingga ke syurga..Selamat Pengantin Baru cik chu....

    ReplyDelete
  21. flower girl dan pasangan dia tu sedondon dgn pengantin... comel sangat


    slamat pengantin baru buat cik chu dan pasangan

    ReplyDelete
  22. Terima Kasih semua atas ucapan dan doa....Sangat saya hargai...

    Thanks kak zila buat entry special ni utk cikcu..

    ReplyDelete
  23. cantik pelamin dan kaler baju pengantinnya.. hehe. Mujur dik ya tak jeles sbb kakaknya dpt jadi flower girl. hehe~

    ReplyDelete
  24. Meriahnya majlis...nice peach...done follow here..keep in touch..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang