Nuffnang saya

Tuesday, November 27, 2012

Terduduk mendengarnya

Semalam dapat berita sedih..
Sedih sampai terduduk mendengarnya..
tapi memang tengah dudukpun...
tak dapat nak kongsikan kegembiraannya di sini..
Penantian dua tahun terasa sia-sia..
 
Redhakanlah wahai Cho Zila...
Apa yang akak "emo"kan sangatni...
Nak tahu tak...
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
 
Besar ertinya pada akak tau...
Gambar Atikah dan Azalia...
semasa Little Ihtifal & Showcase 2012
telah hilang atas sebab teknikal...
Suami akak kata dah transfer ke thumb drive..
tengok balik dah takder...
masalahnya yang dalam kamera
dan PCpun dia dah delete..
 
Mula ingat dia main-main...
Walau tahu suami akak jenis cakap benarnya...
tetap nak kata masih ada...
Oh semangat datanglah....
 
Gambar di bawah adalah
diambil dari facebook Genius Aulad...
wahai hati bersabarlah...
 
Gambarni akak tau Genius Aulad Bandar Kinrara...

17 comments:

  1. sayang kan, kalau gambar yg kita simpan hilang.. mmg nani penah jadi camtu.. habissss semuaaa.. mmg sedey dan mula fikir yg kalau nani pandai IT lebih lagi, sure dapat cari balik..

    ReplyDelete
  2. sbr ye kak... nk mrh tp tak tau nk mrh camne kan... huhuhui

    ReplyDelete
  3. mesti frust giler kan...pernah terjadi kat i..sgt2 terasa bila dah hilang and xde back up...

    ReplyDelete
  4. sedih kan.. sabar ye.. pernah mengalamai kejadian yg sama juga

    ReplyDelete
  5. alah hilangker...sayang nyer...tak perla kak nak wat camanerkan..

    ReplyDelete
  6. ala..la..cian nya...sabar je lah..
    dulu pun sy pernah mcm tu..PC kena format..hilang semua pic-pic Pa'e masa baby..sedih tau... :(

    ReplyDelete
  7. Allah kak!!! lieya tau mcm mane terkilan n sedeh nye perasaan akak.....sabar kak yeak.....hope ade laa tersesat2 kat phone sekeping dua.....

    ReplyDelete
  8. ala...xde rezeki la tu kak...sabar ye..

    ReplyDelete
  9. sabar ye kak..kalu saya mesti dah marah dulu,pastu baru ok blk...hihi

    ReplyDelete
  10. patutnya pinjam kamera mak jana haritu sebagai back up,apa nak buat benda dah berlaku

    ReplyDelete
  11. kalo gambar ilang mmg rasa ralit..
    tapi bila fikir + mmg takde rezeki kot.

    ReplyDelete
  12. alahaiii mmg sayang kan .. kita pun sama banyak gambar x clear sib baik baru 4thn kalau 6thn mau menaggis ..
    sabar je la

    ReplyDelete
  13. Akak try guna software yang boleh detect semula gambar yang dah didelete dalam kamera... search kat google, Dieyna pernah buat tapi lupa nama software tu..Nanti kalu dah jumpa Dieyna vtau ye

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang