Nuffnang saya

Followers

Thursday, November 29, 2012

Asal nampak KLCC

Suami akak malas nak keluarkan kereta masa akak tidur hotel Dynasty haritu. Jadinya makan malam hanya kawasan sekitarnya sahaja. Malas nak jalan jauh plus budak-budaktu dah mengantuk makan hanya dikedai mamak sebaris dengan hotel. Ambik gambarni walaupun hanya kedai mamak sebab asalkan nampak KLCC. Husband akak dah bising kedai mamakpun nak amek gambarker... kah.. kah... fahamilah isterimu seadanya...

Dik Yapun tak nak layan ibu dia dah... 

17 comments:

  1. Kikiki..ni namanya blogger..ke mana2 msti nk amik pic...sy pn sama...

    ReplyDelete
  2. haha betul tu,, pic tu penting sebagai bukti :P

    ReplyDelete
  3. samalah kita...pergi mana, buat apa mesti tangkap gmbr...dulu malu skrg oh tidak...

    ReplyDelete
  4. hehe...mmg kan..pantang katanye hehe,dulu sy pn gitu gak rajin amk gambo..skrg ni agak mls sikit ...

    ReplyDelete
  5. Hehe....kedai mamak pun best jugak hehe

    ReplyDelete
  6. biasala tu...bg kita setiap apa yg berlaku tu cam nak di share je sm2 kat blog kan....

    ReplyDelete
  7. ahaha!samala kita kak...tak kira kt mane nk ngambik gambor je kejenya,ehehe!!!

    ReplyDelete
  8. encik suami saya sporting tapi anak2 pula asyik berleter..

    p/s ayah saya pun dah mula bersuara, "apasal sikit2 nak ambil gambar?" heee

    ReplyDelete
  9. dh dasar bini kaki blogger mmg gitu lah kak... kt umah tu kalu msk spesel2 skit msti adik sblum mkn msti tanya... `kak, taknk amik gmbar ke?` heheheh

    ReplyDelete
  10. hahaha. alololo.. dya.. akak piat nati.. layan ibu cepat! hehe~ *wink2*

    ReplyDelete
  11. hahaha..kata blogger kann.. sama la kita kak..hehehe..

    ReplyDelete
  12. sama la kita..hahaha..suami terpaksa la melayan

    ReplyDelete
  13. blogger mcm tu la mesti nk amik gambo pegi mana pun haha

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang