Nuffnang saya

Followers

Wednesday, November 21, 2012

Wordless Wednesday ~ Baby Shower

Tolong berdebar untuk adik akak yang dijangkakan akan bersalin pada 23hb November ini. Jadinya tiap-tiap hari asyik tanya keadaan dia, maalumler ini anak pertama diakan.
 
Gambar di bawah ini akak cilok dari facebook dia masa BFF dia datang Perak untuk buat majlis ala-ala Baby Shower antara diaorang jer...  Bertuah dia ada kawan yang rajin bab gini...
Adik akak dengan suaminya
Antara kawan yang hadir... cantik tak view Gunung Lang, Ipoh
Ala comel sesangat cup cake ni rasa sayang nak makan. Bakal anak saudara akakni nanti jantinanya mesti boleh tekakan kalau tengok cup cakeni...

19 comments:

  1. cantiknya tempat tu..seolah2 lukisan...cumelnya cup cake...selamat menimang cahaya mata utk adik kak.. n selamat menimang anak sedara yg baru :)

    ReplyDelete
  2. comelnyaaa cupcake tuuu... kalau ena dpt pun, ena syg nk makan... wahh xlama lagi sis dapat anak buah yg baru.. xsabar nak tgok.. awwww

    ReplyDelete
  3. cantiknya tempat tu.kwsan tasik yea

    ReplyDelete
  4. alahai...comelnye kak....dulu tak buat pun photoshot pregnant..comel plak tgk pic adik akak nie heheehe

    semoga semua dipermudahkan ....

    ReplyDelete
  5. bestnya...plus tempat pun cantik..memang best..emm..mesti baby boy tu..

    ReplyDelete
  6. Bestnya dpt kawan mcm nih.

    Cantik tempatnya. Good luck utk mereka. Semoga dipermudahkan olehNYA.

    ReplyDelete
  7. siyes comel!!
    tgk perutnya mcm bby gurl.
    tapi tgk kek tu bby boy.
    semoga segalanya dipermudahkan ye :)

    ReplyDelete
  8. Cantik!!! Harap semuanya dipermudahkan..

    ReplyDelete
  9. msti berdebar2 kan, mmg sweet sgt, tmpt pun cantik...

    ReplyDelete
  10. sweet nyer...nice place..sesuai dgn event nya..selamat bakal menerima org baru..sy doakan Allah permudahkan segalanya untuk adik akak..:D

    ReplyDelete
  11. bb boy yer kak??
    comel lah cup cakes tuh~ kiut sgt~

    ReplyDelete
  12. Baiknya kawan2 dia. Cantik view Gunung Lang tu. Cupcakes pun comey. Dan kakak dia tu pun baik sbb tiap2 hari bertanya kaba adik dia.

    ReplyDelete
  13. wahhh, seronoknye mcm ni.. best ade bff mcm ni

    ReplyDelete
  14. Mesti la boboy kan? Cho Zila, liza dh off blog. Kalau still nak view, email liza kat lixayati@gmail.com so dat i can set u as reader. will miss u!! TQ.

    ReplyDelete
  15. Baby shower tu apa ? Ca tak pernah dengar pun...almaklumlah org lama....

    ReplyDelete
  16. semoga selamat hendaknya... aminnn

    ReplyDelete
  17. orang dulu lenggang perut, orang la, baby shower ..orang dulu dah bersalin dapat hadiah, orang la..hadiah dapat dah, baby lum kuar..heee..mcm2 la ni..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang