Nuffnang saya

Followers

Friday, November 16, 2012

Driving School @ Legoland City

Tempat pertama yang kami tuju selepas pintu dibuka ialah Driving School. Tempat yang hanya untuk kanak-kanak. Masa kami pergitu tak perlu berbaris sebabnya tak ramai orang lagi. Lepas selesai bermain aka ujian memandutu akan ada orang amek gambar untuk buat lesen memandu. Tapi bukan percuma tau nak amek kad lesen memandu, kena bayar RM25 untuk seorang.... Jom tengok gambar anak-anak kami yang keseronokan di Driving School @ Legoland City
Saya bersedia untuk menjadi pemandu yang berhemah...  
Yang besar bolehlah amek lesen memandu di sini...
 Yang kecil dapatlah peluang memandu kereta di sini... Junior Driving School
 Sebelum masuk Driving School.. masani semangat bergambar kuat lagi...
Azalia memang pengemar kereta.. sukalah dia...
  Legoland City yang menempatkan driving school dan junior driving school
Next Entry : Lesen Memandu Legoland

8 comments:

  1. syoknye jadik budak2!!
    nak gi sana jugakkk~

    ReplyDelete
  2. best2.. lum ada rezeki lg nk gi sini.. planning tahun depan.. insyaallah..

    ReplyDelete
  3. Menarik ni! Anak saya mesti suka..hihihih..Kereta tu gerak guna kuasa bateri? Nak main kereta ni kena bayar asing ke, atau mmg dah include dalam harga tiket masuk nya?

    ReplyDelete
  4. Kalau dah nama budak dapat bawa kereta memanglah suka. Habis masa pun masih tak puas mestinya.

    ReplyDelete
  5. bestnyer... hihi mesti seronok bebdak tu yer

    ReplyDelete
  6. waah da ade lesen la ni..hee..bestnye g legoland

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang