Nuffnang saya

Followers

Thursday, November 1, 2012

Glory Beach Resort Port Dickson

Sebelum pergi ke Johor Bahru akak singgah di Port Dickson kerana nak redeem baucer Street Deal.  Booking untuk 2D1N di Glory Beach Resort Port Dickson. Pertama kali gunakan baucer Street Deal kerana selalunya guna Groupon. Sebenarnya masa ambik baucerni tak baca habis rupanya akak sewa dari pemilik persendirian bukan hotel. Booking hanya dengan menghantar email masa dapat balasan emailtu baru perasan


Please be inform to meet at the entrance of Glory Beach Resort Block B at 2pm, and we will assist you to our private owned units (advertised in StreetDeal). ~ takut masa bacani dahler takder nombor untuk dihubungi...  next entry akak cerita bagaimana kecohnya akak masa hari kejadian...



Inilah rupanya apartment yang akak bookingtu dari kolam renang. Budaklah happy sebab kolam dia sangat selesa... main sampai kecut kaki tangan...

20 comments:

  1. bulan 12 baru nak ke PD InsyaAllah..

    ReplyDelete
  2. Trigin jugak nk smpy sini.tp blum ada rezeki..salam kenal kak ;)

    ReplyDelete
  3. beso kolamnye..maunye budak2 tak suke, huhuhu... puas berendam sampai kecot2, hehehehe....

    ReplyDelete
  4. Seronok la. Bilik hari tu ke yang apartment tu? Murah jugakkkkk.

    ReplyDelete
  5. PD banyak hotel dan resort yang best-best

    ReplyDelete
  6. Nampak cantik apartment tu. Tapi anak-anak mesti syok mandi-mandi.

    ReplyDelete
  7. sll gk akak beli frm Groupon ye kak? selama beli penah ada mslh x?

    then satu lagi akak penah try x, superdeal kut? citu ok x?

    ReplyDelete
  8. su pernah dok hotel ni masa kursus induksi..ok jugak kan hotel ni..

    ReplyDelete
  9. bersambung....hehhee..tak sabar nak bace ni...

    ReplyDelete
  10. wahhh bestnya... kolam tu pun cantik

    ReplyDelete
  11. Pernah wat family day kat sini.. Aprtment dia pun cantik.. :)

    ReplyDelete
  12. bestnyaaa bilelahhh nak pergi bercuti nie huhuhu

    ReplyDelete
  13. tu la.. that day pergi CH pun cam tu jugak. bila sewa dari pemilik persendirian ni, time kita nak jumpa tu kena jumpa kat satu tempat tu la. pas tu tak jumpa org tu la mcm mcm...

    time nak serah balik kunci pun sama jugak. kena pergi serah kat parking situ la sini la.

    dah la kita tak biasa dengan tempat tu. haishhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  14. budak2 kalau kolam renang jea excited yea. hehe

    ReplyDelete
  15. luasnya kolam dia.. mmg berendam sampai kecut la nanti :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang