Nuffnang saya

Followers

Thursday, November 29, 2012

Lahirnya cucu Ansari

Semalam pada pukul 6.05 petang bertambah
seorang lagi cucu Zakaria Ansari ke dunia ini.
Cucu yang ke 12... Kini ada 5 perempuan dan 7 lelaki.
 
Adik akak telah selamat melahirkan anak lelaki di Hospital Ipoh.
Akak akan balik kampung minggu ini ..
Tak sabar nak tengok baby ini...
Sebab mak dia hanya tayang gambar kaki sahaja di facebook...
Kaki dia sebijik macam kaki ibu dia...

14 comments:

  1. wah, kaki pun akak kenal mcm mana rupanya? hebat hebat!

    tahniah kak!

    ReplyDelete
  2. tahniah.. saya suka tengok kaki baby

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH!! musim baby boy kot ea.. dah dgr bape orang lahirkan baby boy minggu ni..

    ReplyDelete
  4. amboi..panjang2 betul jarinya. ni dah besar ni mesti tinggi!
    tahniah buat adik akak ye :)

    ReplyDelete
  5. ala kki jer ker...nanti letak gambar mukanyer pulak...mesti comelll

    ReplyDelete
  6. tgk kaki beby comel jek..kecikk..=)

    ReplyDelete
  7. tahniah dah dapat sorang lagi anak sedara.....wah tgok kaki nie mesti baby tinggi nie :)

    ReplyDelete
  8. alahai..comel kaki baby tu..tahniah ye

    ReplyDelete
  9. tahniah, tambah ahli family baru...

    mcm kaki org besar kaki dia ;)

    ReplyDelete
  10. Tahniah di atas kelahiran org baru dlm keluarga ansari.

    ReplyDelete
  11. tahniah..dapat anak buah lagila,akak ye :)

    ReplyDelete
  12. wah.. kaki dia... nanti tayang muka kak.. mesti chumel. hehe.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang