Nuffnang saya

Monday, November 19, 2012

Tahniah untuk 5A UPSR

Tahniah untuk dua orang anak saudara Mak Cho
yang berjaya dapat 5A UPSR..
Kejayaan  Airin Sufia dan Mikhail Faizi
menjadi pemangkin kejayaan sepupu yang lain..

Airin Sufia dan Mikhail Faizi
ini baru permulaan, perjalanan hidup masih panjang...
Terus berjuang untuk menjadi TERBAIK..
Entri doa untuk mereka dalam entri ini :- Selamat Berjaya di UPSR
Airin Sufia yang pakai baju hitam putih tu...
Mikhail yang memang suka tersengih..

14 comments:

  1. salam kenal..cho zila..
    tahniah utk ank sedara awak tu..
    mudah2an jd inspirasi buat anak2 kita nnti..hehe..

    ReplyDelete
  2. nampak kedua2 anak saudara zila nie cerdik tau !
    semoga mereka terus berjaya
    terharu sgt2 .. bukan mudah nak capai 5A ... ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah buat dua2 anak buah kak zila... mmg nmpk sangat2 cerdik orangnya~

    ReplyDelete
  4. Wah!!! Tahniah!!! Ini baru permulaan ye.. Ada lagi PMR & SPM...

    ReplyDelete
  5. Wah!!! Tahniah!!! Ini baru permulaan ye.. Ada lagi PMR & SPM...

    ReplyDelete
  6. tahniah untuk anak2 sedara chozila..pandai2nyerr...hehehe

    ReplyDelete
  7. Sekejap je masa berlalu kan? Rasanya baru lagi akak wish good luck kat derang.

    Kecik2 dah pakai speck derang ni. Ikut siapa?

    ReplyDelete
  8. tahniah... hehe. bestnya 5A. dulu tak cukop satu..~

    ReplyDelete
  9. tahniah..ni permulaan tuk kejayaan yg lebih baik :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang