Nuffnang saya

Friday, November 2, 2012

Belum boleh lagi sambung cerita PD

Oleh kerana akak ada masalah nak transfer gambar maka tertangguh lagi cerita akak sekeluarga di Glory Beach Resort.. alahai sedihnyer padahal draf dah tulis cuma gambar sahaja takder.
Hujung mingguni kena usaha keras suruh husband akak transfer... Harap minggu depan dapat update cerita Port Dickson dengan Johor Bahru sekali.. 

14 comments:

  1. xpe kak. take ur time. next week pun xpe. hehehe

    ReplyDelete
  2. Hehehehe.. citer pasal tak de gambar kan.. nani pun.. tapi apdet gak le.. citer tak interesting pun.. so tempek gambar yg bukan berkenaan.. lari tema citer..

    ReplyDelete
  3. x sabar nak tgu cite legoland hehe

    ReplyDelete
  4. Msti byk citer mnrik nk di share kan...

    ReplyDelete
  5. tak pe. nnt kalau ade gambar blh update.lagi best baca entry bergambar :)

    ReplyDelete
  6. as salam'
    wahh ada gambo ECPI :)

    ReplyDelete
  7. cepat2 dah tak sabar nak tunggu update akak ni ;p

    ReplyDelete
  8. akak ckp tak blh transfer terus teringat ngn hp mak ngah, samsung tp bukan lah yg galaxy2 tuh... tp tak blh nk transfer tak tau nk bt camne dh...

    takpe kak, kalu dh blh jgn lupe update yek

    ReplyDelete
  9. takper update pic ECPI dulu.hehe kami sabar menunggu entri

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang