Nuffnang saya

Followers

Thursday, November 1, 2012

Sepang Gold Coast Palm Tree Resort

Suami akak akan berkursus @ berseminar (tak tahu mana satu)
di sini hari ini dan dapat penginapan satu malam.
Ala!!!! tak boleh ikut, melopongler akak dengan anak-anak.
Resort ini termasuk dalam senarai hotel yang teringin akak nak pergi.
Kalau ada rezeki merasalah....
Gambar ambil dari google....

28 comments:

  1. ada promo kt groupon kot2 nk p nexttime

    ReplyDelete
  2. dulu masa sil br pindah kat tmn sepang ni tiapminggu ktorg lepak kat Pantai he he tp bila dah stat projek Hotel mewah ni setuasinya pun berubah...

    ReplyDelete
  3. lalu je ari tu.. nak singgah.. tp x de tujuan lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau dapat yg kat hujung daun palm tu..hehehe...

    ReplyDelete
  5. Bestnya. Jgn lah melopong kak, nanti soh en. somi belanja ☺☺

    ReplyDelete
  6. tempat idaman sy jugak nih kak.
    jom pasang wish sesama :)

    ReplyDelete
  7. bestnya kan kalau dapat pergi. huhuhu

    ReplyDelete
  8. teringin gak nak pi.ade promosi kat groupon . blh tgk kat sana. murah skit berbanding harga asal

    ReplyDelete
  9. cantek hotel ni.. santai sangat.. tak penah lagi nani stay sana.. just lalu lalang bila gi bagan lalang je.. ehehehehe.. :)

    ReplyDelete
  10. bilalah nak merasa duduk hotel mahal nie :)

    ReplyDelete
  11. waaaaaaaaaa kalau saya pun loncat-loncat nak ikut..hiihihi..unik kan tengah laut tu..

    ReplyDelete
  12. pernah pegi dulu kak. tapi pantai je la.. sebab hotel tak siap lagi masa tu. hehe. cantik je pokok palm tu.

    ReplyDelete
  13. salam kenal.i bari singgah n follow blog kiut ni. follow kita balik ye..tq ;)

    teringin jugak nak pergi tempat2 macam ni,nampak macam best je kan..;)

    ReplyDelete
  14. cantekkan tempat nih.. teringin jugak nak pergi sana..InsyaAllah.. kalo ade rezeki.. sampai~

    ReplyDelete
  15. as salam

    doa2 lah kut boleh ikut :)

    ReplyDelete
  16. as salam

    doa2 lah kut boleh ikut :)

    ReplyDelete
  17. canteknye lokasi hotel ni.. berangan jugela nak pegi huhu

    ReplyDelete
  18. wah.. nak tumpang berangan sama lah. apa istimewanya kalau stay kat situ yer..

    ReplyDelete
  19. tak pernah gak stay lagi kat sana

    ReplyDelete
  20. nak p gk nextime jika ada rezki...amin..

    ReplyDelete
  21. saya pun tak pernah sampai dan duduk lagi dekat sini, teringin sama macam akak jugak

    ReplyDelete
  22. tak pernah sampai lagi kak.wahh bentuk tapak sulaiman g2

    ReplyDelete
  23. bestnya.. teringin nak duduk yg kat puncak sekali :)

    ReplyDelete
  24. Harga RM 500 untuk penginapan di Sepang Goldcoast.

    Pilih antara bilik yang ada 2 single bed atau king-sized bed.

    Berminat sila contact 018-2966213.

    ReplyDelete
  25. Juga boleh layari mudah.my untuk keterangan lanjut.

    Type "Sepang Goldcoast" di ruang Search.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang