Nuffnang saya

Followers

Friday, November 9, 2012

Bergambar di Medini Mall @ Legoland

Pembukaan cerita pengembaraan kami ke Legoland.. mengembaraler sangat... Semangat berkobar-kobar, Legoland buka pada pukul 10.00 pagi tapi kami dah sampai pada pukul 9.15 pagi. Paling best dapat parking kereta belum banyak kereta. Untuk membuang masa yang ada xtvt wajib ialah bergambar untuk kenangan. Sebelum kita sampai ke pintu masuk Legoland kita akan jumpa Medini Mallni dahulu. Macam-macam kedai ada di sini, kedai makan terutamanya. Gambar di bawah adalah hasil dari kamera Rozi.. layan...
Masani Atikah tertinggal dibelakang sebab tukar selipar..
 Akakpun tak perasan kewujudan air pancut ini .. kah.. kah..
Azalia lambat sikit berkawan walaupun dah berapa kali jumpa..
tak senyum sangatler...  
Hasrat hati akak nak bergambar lagi di sini sebelum balik
tapi dah kelam kabut punya pasal masa nak balik tu lupakan sahaja...
Anak lelaki Rozi dan sepupunya memang bagus beraksi..
Dik Ya dan budak pejabat akak nama Hisham...
 
Next Entry : Pintu Masuk Legoland

20 comments:

  1. Salam Jumaat,
    Tema merah ke rombongan cik kiah sis ni? hehe

    ReplyDelete
  2. wah..merah itu menawan gitu. hehehehe

    ReplyDelete
  3. wahh..suker la tgk famili akak..suke g jenjalan kan..sume tmpat mainan anak2 akak dh terjah..syokknyerrr!

    ReplyDelete
  4. da sampai kew..ala tak sampai lagi neh...nak pi gak bwk anak..mesti bestkan..

    ReplyDelete
  5. hepi nye diorang..
    terpancar2 keseronokan diorang..
    sape tak suka kan.. dapat pegi jalan2.. lego land lagi..

    ReplyDelete
  6. nak tanya sama soalan ..mmg janji nak pakai bj merah ker??

    ReplyDelete
  7. tak janjipun.. tiba2jer jadi sama... tapi cantikler pulakkkan...

    ReplyDelete
  8. salam jummat...

    thanks akk..bg info tu..sgt berguna :)

    ReplyDelete
  9. waahhh.. intro lah nih kiranya.. x sabar nih nk tengok gambar dlm Legoland nih~

    ReplyDelete
  10. mmg cantik legoland ni..mmg tak rugi masuk...

    ReplyDelete
  11. Bestnya. Bilalah bley sampai sini nih.

    ReplyDelete
  12. wah!! dah sampai sini.. bestnyer.....

    ReplyDelete
  13. salm kenal.. already follow.. jgn lupe follow me back yer... org jauh dh smpai legoland.. org joho pun belum smpai.. hehehe

    ReplyDelete
  14. mahaikan kak kalau ke lego land?mau tak mahai bukan mudah nak buat sesuatu item2kan?

    ReplyDelete
  15. semua happy... merah dari jauh dah nampak :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang