Nuffnang saya

Followers

Wednesday, November 21, 2012

Akak ada masalah

Whoops !! You're out of space...
Inilah mesej yang akak dapat masa upload gambar.. TOLONG....
Alamak korang ada masalahni tak, akak dah tak boleh nak masuk gambar lagini.. Macamanani sebab akakni tak pandai menulis, kalau kat blog akak memang penuh ngan gambarjer...

9 comments:

  1. blogspot ni ada limit utk pic..tu bila dh byk sgt pic,space jd penuh n xleh nk upload pic lg dah...

    ReplyDelete
  2. ramai orang complain yg sama hari ni.. entah la nak bantu camne kak.. tak penah jadi plak kat nani.. sori ye kak..

    ReplyDelete
  3. ramai orang complain yg sama hari ni.. entah la nak bantu camne kak.. tak penah jadi plak kat nani.. sori ye kak..

    ReplyDelete
  4. saya pun 2x5 la zila. dok pening ngadap laptop. tengah belek2 picasa album, rasa2 nak buang mana2 gambar yg tak perlu. dulu pernah jadi begini, bila buang sikit, ok dah. kali ni tak taulah...tengah mencuba

    ReplyDelete
  5. okay, sy tahu nk buat camne tapi akk kena delete la gmbar2 akk pd entry yg lepas...


    1) pergi ke tmpt akk tulis2..

    2) klik akk upload gambar

    3) akk klick "From this album" belah kiri akk

    4) Kat atas tu ada tulis "These images are also available bla bla bla tu" akk klik link kat (PICASA WEB ALBUMS)


    kat situ akk boleh delete gambar2 akk yg dlu2... dan sekali gus gambar kat post akk mengenai gambar tersebut akn hilang juga

    ReplyDelete
  6. akak..lya de pgalaman ni.. ekceli blog kt ada limit utk upload pic.. mcm pendrif..

    akak x perlu delete pic lama.. just cadd new author.. akak baca tutorial ni---> http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2011/01/tutorial-upload-gambar-bila-melebihi.html

    tp akak kena explore sket la,sbb rupa dashboard blogspot skarang dh berubah kan... maybe lain sket kedudukan drp tutorial lya ni.. sbb ni ikut dashboard lama dulu

    ReplyDelete
  7. dulu pernah jadi kat nurul..mmg leceh sikit kena wat akaun email baru n step dia sangat panjang..nurulpun dulu refer lya

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang