Nuffnang saya

Followers

Wednesday, November 28, 2012

Harimau Malaya perlu menang

Malaysia perlu bangkit malam ini dalam menentang Laos dalam Piala AFF Suzuki Cup. Tiba-tiba cerita bola.. Pagi tadi sebelum pergi kerja tengok MHI TV3, Abu Bakar Atan (rasanya) cakap kalau kalah biarlah bermaruah. Katanya Malaysia kalah bukan sebab fizikal tapi mental. Tiba-tiba teringat kat Datuk Lawrence Tan pakar motivasi yang terkenaltu. Teringat cerita dia semasa menjadi perunding motivasi untuk pasukan badminton dan hoki. Rasanya inilah yang diperlukan, menang bukan sebab fizikal yang kuat sahaja tapi kekuatan mental juga amat perlu. Harap Malaysia akan menang malam ini dan dapat jadi juara lagi...
 
Agaknya malamni ramai tak penyokong Malaysia yang datang ke Stadium? Anak saudara akak yang semangat ke stadium masa Malaysia kalah dengan Singapura ahad lepas pergiker lagi gamaknya malamni...
Ini kumpulan yang menang haritu..
Semangat habis kumpulan kau yerk Nur OSK 
Sibuk nak bergambar dengan Datuk ...
Terima kasih Nur OSK ambikkan gambarni...
Halaller yerk aku C&P dari facebook ... 

9 comments:

  1. sayer tak tgk kak...takut n bedebo2 depan tv hahaahahah....hope bangkit laa semula....

    ReplyDelete
  2. insaAllah..doa sentiasa mengiringi skuad Harimau Malaya....:)

    ReplyDelete
  3. tengok tetap tengok malam ni...tapi kutuk pun tetap kutuk..malam ni jugak..huhuhu...

    ReplyDelete
  4. kalah b'mauah better than menang nasib. hu3..

    ReplyDelete
  5. saya tgk gitu2 je kak. 1 malaysia kecewa dgn KFCM yg main ntah pape ntah. huhuhu. hopefully diorg dpt tebus balik kekalahan aritu

    ReplyDelete
  6. harapnya malaysia menang lepas ni

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang