Nuffnang saya

Followers

Tuesday, November 27, 2012

Pengenalan Jugra

APA ADA DI JUGRA???
Macam-macam ada walaupun tempattu tak sebesar mana..
Jom tengok apa ada...
Dah sampai kena bergambar dengan huruf J.U.G.R.A. ini...
~RUMAH API... pentingkan ~ 
~BALAI CERAP- pentingkan.. ~
~ PARAGLIDING pun ada di sini ~
 
Macam-macam adakan...  rugi kalau tinggal di Selangor tak datang sini...
 

18 comments:

  1. ohhh.. kena pergi nih kak~ insyaAllah~

    ReplyDelete
  2. penah jugak ajak en.azmi ke sini,tp tak ter pegi2 lagi..ntah bila nak sampai pun taktau la

    ReplyDelete
  3. tau pasal jugra nipun masa tgk rancangan sarapan..kalau tak tak pernah dengarpun.

    ReplyDelete
  4. belum penah sampai sini lagi..
    kalo zila tak buat entry..langsung tak tahu..

    ReplyDelete
  5. masa saya p, peserta SEA games sdg training paraglyding di bukit jugra..seronoklah kami. di offer gak, nak terbang kena caj rm140..tapi, takde preparation, takooot.. zila..kena ronda kg bersejarah dia!

    ReplyDelete
  6. Serius saya tak pernah tau pun ada tempat ni. Cemana akak boleh pegi sini? Dpt maklumat drpd mana?

    ReplyDelete
  7. x pernah pi..tp pernah tgok kat Majalah 3 pasal paradgliding tu..

    ReplyDelete
  8. ooo kat selangor ker..... seb baik saya bukan orang selangor walau dok kat selangor... harharhar

    ReplyDelete
  9. pernah dengar nama je sebelum nih..menarik juga ni.mmg nak kena pegi.

    ReplyDelete
  10. Pernah sampai di bukan jugra masa tuh hubby join paragliding.. seronok nengoknyaa.. :)

    ReplyDelete
  11. la selangor ke.. ingatkan kat johor.. masa tgk mjlh 3 tu mati2 ingat kat johor.. ye la tengok sambil melayan si kembar kekeke

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang