Nuffnang saya

Followers

Wednesday, November 28, 2012

Wordless Wednesday ~ 281112 (2)

Ini pulak tumpang potong kek dengan sepupunyer Naufal..
Dah ibu dan ayah dia buat tak reti pasal harijadi dia..
tumpang kasihler pada yang sudikan...
Kek karot yang dihasilkan dengan penuh kasih sayang
dari sepupu suami akak Cik Ya...
Sedap dan menepati piawaian...
Majlisni dah lamapun
Potong kekni masa Hari Raya Aidil Adha...
Harijadi yang lain kali kita order kek kat Cik Yajerler...
Muka dua budak yang tak sabar nak makan kek..
Dua pupu tapi adalah iras-iras...
Naufal dan Dik Ya(sepupu) lahir pada bulan yang sama Oktober.
Cik Ya pembuat kek kat belakang pegang Tisya..
Sorang lagi dua pupu Atikah dan Azalia.

10 comments:

  1. Besarnya kek..puas makan tu....selamat ulg thn ye besday boy n girl....

    ReplyDelete
  2. comel la kek + design dia tu..simple..kaler pon menarik.. krim dia nmpk sedap...

    ReplyDelete
  3. lama jg tak layan kek karot...emmm sedapnya la kan

    ReplyDelete
  4. kek karot.tak penah lagi makan kek jenis ni

    ReplyDelete
  5. happy belated bday..

    sedap kek tu

    ReplyDelete
  6. besauuunyaaaa kek tu!! wow!!! mesti sedap, ena ni tak pernah rasa kek perisa karot ni...

    ReplyDelete
  7. Corak kat kek walau nampak simple tapi cantik... :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang