Nuffnang saya

Followers

Wednesday, November 7, 2012

Menikmati keindahan sekitar Glory Beach Resort

Pantai sini tak best macam Langkawilah ibu, tapi jenuh gak nak ajak naik.
 
Sambungan kisah semalam Cerita Cuti Kami di Port Dickson sebelum daftar keluar dari Glory Beach Resort. Selepas sarapan roti dan tuna yang  di bawa dari rumah kesemuanya budak dua orangtu dah me"ngelejat" nak turun mandi swimming pool tapi ayah diaorang kata tak payahler.. Naluri ibu ini lain sikitkan tengok muka dua orang budak yang "jebik"jer, akakpun katalah jom kita gi kat pantai. Teruslah melompat, ye ha! Kalau duk bilikjerpun bosankan...
 

Hotel Grand Lexis PDtu bersebelahanjer ngan apartment GBR.
 
Grand Lexis Port Dickson is a resort styled sanctuary offering unparalled superior surroundings with private individuals pools amindst landscaped gardens in every room. It boasts exclusivity and mystical charms within its ecological surroundings.
 
Pernah dengar cerita Arnab dengan kura-kurakan.. kat sini Arnab di letakkan satu tempat dengan kura-kura. Hotelni macam-macam ada tau...
Dari sini boleh tengok bilik hotel Grand Lexis yang atas laut... bestkan...  
 
Sebenarnya budak dua orangni puas mandi swimming pool semalam, tapi sebab nak pujuk diaorang naik dari pantai cakapjer boleh mandi sekejap terus seronok. Nasib tak payah pakai baju renang, boleh terjunjer... kolam renang GBRni boleh tahanlah, janji budak2 sukakan......

20 comments:

  1. amboi seronok nye mereka berdua tu..

    ReplyDelete
  2. betul tu.. anak2 kalau cakap nak mandi pool.. mmg suka.. lepas tu jenuh nak soh naik dari pool lak.. lagi tak gelap..

    ReplyDelete
  3. Bestnya. Dah lama tak ke pantai.

    ReplyDelete
  4. bertuah budak berdua dapat ibu yang memahami.. sonok lah dapat mandi kolam..:)

    ReplyDelete
  5. Kak Cho, best la.. kalo cecahkan kaki di air laut... rasa cam tenang je... lame tak wat aktiviti renang... coming soon... hehehehe...kalo de anak2 byk skit aktiviti mak ayah dia boleh buat kan.. kan... tambah lagi, mak dia ni kaki nyongket, hehehhee...

    ReplyDelete
  6. peace.........hihihi..nyaman terasa

    ReplyDelete
  7. Waaa..best nyer kak, bawak anak2 berjalan..^^ :)

    ReplyDelete
  8. Dah lama saya tak ke PD!
    Last pergi 1 Jan 2012..hihihih..camping kat situ...:)

    PD ni saya suka ke area blue lagoon tu, air nya lebih cantik...

    ReplyDelete
  9. mmg best kat sini, KA pernah tinggal beberapa kali !

    ReplyDelete
  10. wah..teruja dua orang model tu kan..

    ReplyDelete
  11. jangan kata anak2 yg suka, mak bapa pun teringin nak berendam sekali.....

    ReplyDelete
  12. wahh beznya ayu prnh prgi pd tp tmpt ni blm l.hehe

    ReplyDelete
  13. dorang kalau dah kat dalam pool jenuh nak memujuk ajak keluar :)

    ReplyDelete
  14. budak2..asal dpt terjun dlm air je pun dah mengujakan dorang..

    ReplyDelete
  15. bestnya kak..siap ada slide..klu bwk kyra sure dia suka =D
    brp RM per nite? PM me ye..TQ

    ReplyDelete
  16. bestnya kak! nak honeymooning kt sane la nnt. hehehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang