Nuffnang saya

Monday, November 19, 2012

Lesen memandu Legoland


Lesen memandu kelas D tu..
Kami budak kecik yang dah ada lesen memandu.
Tak percaya!! tengoklah lesen kami di bawah,
kalau nak ada lesen memandu macam kami datanglah Legoland.
 
Kelakar tengok gambar diaorangkan,
kakak Ika menampakkan pipi tembam,
dik Ya sengih sampai telinga..
puas hati dapat main kereta banyak kali...

Kelakar dik Ya cakap nanti dah besar tak payahlah ambik lesen memandu. Dasatler kalau gitukan. Pada mulanya akak tak nak ambilpun lesenni sebab rasa macam mahal sesangat RM25 untuk satu kad, kalau dua orang dah jadi RM50 kan. Selepas makan tengahari kami datang lagi ke driving schoolni dan masatu akak ubah fikiran rasa macam rugi pulak tak ambil untuk kenangankan. Lagipun akak tak beli cenderamata atau satu legopun disini. Kad ini sekarangpun tersimpan dengan selamatnya di dalam fail, sampai besarlah diaorang boleh tengok..

Psss : Nak masuk sini adalah PERCUMA kerana termasuk dalam tiket Legolandtu. Cuma kalau nak ambil kad lesen memandu seperti kami di atas sahaja perlu bayar.

Next Entry : Miniland 

16 comments:

  1. Kecik lagi dah ada lesen memandu. :)

    ReplyDelete
  2. Mesti dua anak dara comel Zila bangga sebab dia rasa dah ada lesen macam kita hihi...

    ReplyDelete
  3. Perghhhh...kecik2 dah ada lesen memandu. Tahniah kakak ika dan dik ya...hehe..

    ReplyDelete
  4. amboi dik ya sengeh lebar tu =)

    ReplyDelete
  5. best tu kecik2 dah ada lesen...hehehe...auntie sampai skang tak ada lesen lagi...

    ReplyDelete
  6. lesen kecik..bgus jgk kan bt kenangan..

    ReplyDelete
  7. da dapat lesen bole guna kat luar x?heheee

    ReplyDelete
  8. AKAK!!! lieya suke entry2 akak ni....mmg tingin gile nak gi legoland nieh....leh laa rujuk entry2 akak heheeheh

    amboi dik ya...kalo gini kalah lesen terbang laa hahaahahahaah

    ReplyDelete
  9. akak g legoland ke?? best tak sane..

    ReplyDelete
  10. Betul tu, kena ambil juga lesen ni sebagai kenang kenangan..hihihih

    ReplyDelete
  11. waahhh.. comel lah lesen tuh.. siap ade gambar lagi.. berbaloi2 bayar rm25 kak~

    ReplyDelete
  12. Kemain suka adik bergambar dalam lesen. Gambar derang tgh drive takde ke? Keta yg derang drive cemana?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang