Nuffnang saya

Followers

Wednesday, September 26, 2012

Wordless Wednesday ~ 260912

Anak sekarang ....
Kalau nampak bendani terus jadi budak baik...
Ingat nak belikan satu yang murah tak survey lagi...
 



15 comments:

  1. betul tu kak... anak nani dulu kalau jalan2 mana kan.. sibok nak tablet.. dah beli 1.. murah2 je.. skrg dah tak heran benda tu... yg tetap dia main GTA kat lappy..

    ReplyDelete
  2. huhuhu..saya xnak manjakan anak2 dgn dunia teknologi ni. klau c kakak tu nak main hp mummy or babah, kena minta izin dulu. kami xnk mereka leka dgn arus teknologi. pernah jd pd kwn anak saya. org lain bermain di pdg bola, tp dia leka bermain dgn ps3 dia.

    hrp anak2 kita x terlalu leka dgn dunia permodenan ni. insyaAllah..

    ReplyDelete
  3. a'ah kan..mmg betol2 senyap..xde rengek xde hape..tgk pd anak sepupu sy main..kdg2 suh makan boo layan..huhu

    ReplyDelete
  4. x de dah main teng teng..main pondok2...main te nusuk....baling tin...skang semua gajet canggih manggih

    ReplyDelete
  5. skrg anak2 bteknologi canggih kak...dl kita mn ada mende ni semua....

    tp skrg pon yg mmpu je nk beli mende2 cm ni..hehe

    ReplyDelete
  6. anak sekarang.. zaman sy.. erm.. x de la.. hehehe.. nak kate apa.. zaman teknologi skrg ni.. budak sethn lebih dah main tab.. hehehe

    ReplyDelete
  7. anak2 skrg mmg advance sungguh..kite tak reti nak guna tp die dh explore dulu..hehe

    ReplyDelete
  8. betul tu dikk
    mereka dah lebih advance kan
    kadang2 tuu x terfikir mereka leh tahu benda2 macam nie ;)

    ReplyDelete
  9. betul la..anak sy pon sbok mintak..kalo janji nk beli ipad je trus jadik baik...kedekut pon hilang..

    ReplyDelete
  10. mmg pon kak~ anak saya dapat hp s2 papa dia pon senyap sunyi jek.. kusyuk!!

    ReplyDelete
  11. kecik kecik dah reti tekan benda alah tu ek...kalau zie baya tu dulu, ibarat katak di bwh tempurung koo. haha :D

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang