Nuffnang saya

Followers

Tuesday, September 18, 2012

Bergambar di lobi Berjaya Times Square

Gambar pembukaan sebelum gambar di theme park menyusul. Sebenarnya masa nak pergi BTS akak dah tak seronok sebab kamera dah rosak.. Walaupun masih boleh guna tapi memang payah nak guna. Macamanapun sebab dah beli baucer Groupon takkan tak pergikan.

Masa gi BTStu ada patungni mungkin ada peraduan kot tak tengok betoi2 tapi sebab suka terus suruh budak dua orangtu posing...
Dik Ya nak gi Australia... 
Adik Ya kata ni kingker ibu.. oh tidak inilah USA... 
tengok gambartu ada hitam kan itulah masalah kamera akak....  
Atikah hanya nak pergi Korea katanya...
Azalia nak gak bergambar ngan girlni...

16 comments:

  1. assalamualaikum kak..
    baru je nani sembang ngan anak no1.. citer pasar TS ni.. syok gak kalau dapat gi sana.. skrg ni masuk team park dia dah bape RM ye kak?

    ReplyDelete
  2. kecik je jadinya
    besar bebenor patungnya

    ReplyDelete
  3. besarnye patung.. saya nih tak pernah lagi masuk BTS.. hehehe

    ReplyDelete
  4. apsal mama nyr tak join amik gambar sama?

    ReplyDelete
  5. best kan kak gi sini...dulu masa belum ada danisha,boleh main sama2 ngan huby..bile dah ada danisha kenela gilir2 naek..hehe

    ReplyDelete
  6. besarnyerr..teringin jgak nk bergambar ngn patung gedabak tu..hehe

    ReplyDelete
  7. aik takkan anak je kot yg posing...akak tak posing same ke? hehe

    ReplyDelete
  8. msti dh byk berubah.. last dtg sini dlm 6-7 thn lepas kot..bapok lame kan,.

    ReplyDelete
  9. Comeynyer yr little darling nie...pandai posing depan camera..cute sangat!

    ReplyDelete
  10. haish...kalo saya takut kot nak bergambar dengan patung besar gedabak tu..takut hidup dlam mimpi...kronik kan?? hehehe

    ReplyDelete
  11. akak guna groupon ok ker?? en hubby pun dah start nak menyopping ngan groupon..best nyer anak2 akak..

    perak cho org mana?? ipoh ek

    ReplyDelete
  12. dah nak setahun saya xjejak kaki ke times square... padahal duduk kat dalam kl je.. haha

    ReplyDelete
  13. dah bertahun x jejak kaki kt times square ni. last pegi 3thn lps, tu pun sbb nk beli dress kt sane :D

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang