Nuffnang saya

Followers

Tuesday, September 18, 2012

Guna baucer Groupon

Sudah lama akak nak bawa Atikah dan Azalia ke Berjaya Times Square Theme Park tapi sebab tempatnya dekat bertangguh dulu. Sekali tengok Groupon ada tawaran yang menarik hati maka teruslah ambil walaupun tarikhnya tidak bersesuaian. Disebabkan nak pergi sangat akak ambillah satu hari cuti pada 30hb Ogos terus dapat sambung cuti 4 hari ye ha!!..

Ini kira edisi pengenalan suka suki kami di BTS Theme Park haritu. Budak dua orang itu tersangat gembira dan memang sangat puas bermain sebab tak tak ramai orang.
Kalaulah harganya RM27 memang sangat tak berbaloi sebab tak banyak mainan yang kanak-kanak boleh main tapi sebab akak beli hanya RM15 boleh sesangatkan. Pendapat akaklerkan...

13 comments:

  1. guna jgn x guna sis...leh main2 free..

    ReplyDelete
  2. memang berbaloi2 :).. mesti anak2 sangat happykan

    ReplyDelete
  3. seronoknyer..;)
    kalo mainan banyak berbaloi gak ngn harga tu..kalo skit2..lps ni x pergi dh..;)

    ReplyDelete
  4. Kalau dah ada guna ajelah lagi pula anak-anak pun suka oklah tu..

    ReplyDelete
  5. lieya pun tak penah sampai ke sane kak...tapi tgk dari citer org2 n gambar2 org mmg best pun...budak2 laa enjoy....kire okey laa harga akak tu......

    ReplyDelete
  6. Rajin tol ko me-redeem vocher groupon ni beb? aku tahu mmg berbaloi tp malehnyerrr nk redeem even hati ni melonjak2 nak TRY!

    Hr tu pun gi SPA pakai Groupon tp my BFF, Nurul yg buatkn... (punye ler I maleh nk blajo me-redeem tur!)

    ReplyDelete
  7. dapat voucher haruslah best..berbalo-baloi,kalu saya pun suka hehe

    ReplyDelete
  8. sy belom pernah cuba pun guna groupon ni..tp mmg berbaloi sbb murah kan..harus try nanti..;p

    ReplyDelete
  9. murah la tu kak....

    sy x penah lg try beli apa2 kt Groupon ni...hehe..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang