Nuffnang saya

Followers

Friday, September 7, 2012

Cameron Bharat Plantations

Kami turun Cameron Highland ikut jalan Cameron - Tapah jadinya dalam perjalanan turuntu nampaklah Cameron Valley Teani sebelah kanan. Kalau pergi Cameron Highland tak ambik gambar di Ladang teh mesti tak sahkan.. Suamipun sangat paham sekarang yang bergambar adalah agenda utama kalau pergi ke suatu tempat. Mood budak dua orangpun hari ini sangat ceria jadi jom kita tengok gambar kenangan kami di sini...
Suka gambar ini sebab budak dua orangni nak bergambar berdua...

Peace yo....  seluas mata memandang.. hijau....
Suka bebeno budakni tapi ibu dia malas nak nak turun lagi..
Tunggu dik Ya nak lari lagini.. penat ibu dia...


Boleh tak kita petik daun teh ini ibu.. 
Kita tanam pokok tehni depan rumah kita boleh tak ibu.. 
Susah nak suruh balik masa kat sini... suka sesangat...
Bye.. nanti kami datang lagi ke sini, Insyaallah... 

14 comments:

  1. kalau dulu bergambar banyak2 pun terperuk je dalam pc..nak print semua kosnya pun bukan sikit kan.. skang ni dah ada blog boleh la ambil gamba banyak2 tayang di blog.. masa depan boleh tengok balik..hehe..

    pandai bebudak ni bergaya..

    ReplyDelete
  2. seronok anak2 kan bawak berjalan-jalan

    ReplyDelete
  3. wajibla bergambar kan kak?a picture tells a thousand words!

    ReplyDelete
  4. Kalau jenjalan yg happy memeng anak-anak apa lagi bila mereka dah pandai posing. Kakak suka tengok gaya/keletah mereka cute:)

    ReplyDelete
  5. POSING suh akak tunggu sebab nak lari tu lawak kak...comel posing candid tu ekeekekekek....

    tu le kak, kalo kat ladang teh ni leh buat terapi mata ni..sedap jek mata dok pandang keluasan kehijauan gitu...

    ReplyDelete
  6. subhanallah cantiknya.... tapi kalu dapat dok tengah2 bukit tu mesti lagi best kan, hijau jerk dalam gamabr tu..... bestnyer

    ReplyDelete
  7. bharat nih ladang teh dia tak berapa cantik sgt dah...banyak yg dah nak kering...

    ReplyDelete
  8. bestnye kak~ memang tak sah kalo gi CH tak terjah ladang teh kan~ mcm tak cukup syarat jek kan~

    ReplyDelete
  9. wah cantik2 diaorang nikan..pandai bergambar..

    saya teringin nak ke Cameron ni tapi sampai sekarang tak sampai2 lagi.. jamu mata kat blog akak jelah ^_^

    ReplyDelete
  10. bestnye kak..... mcm terase2 angin sejuk kat ch... bilelah nk g lagi ye...

    ReplyDelete
  11. daha lama sgt tak ke sini. last time masa form 4 kot.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang