Nuffnang saya

Thursday, September 13, 2012

Hello Kitty Town @ Johor Bahru

Hello Kitty Town @ Johor Bahru...
Johor oh Johor macam-macam dah ada kat situ sekarangni.
Akak dah plan baik punya nak pergi Legoland selepas hari raya Aidil Adhani.
Rupanya ada lagi satu tarikan di sana iaitu Hello Kitty Town di Puteri Harbour, Johor Bahru. Alamak ini sudah baguskan..
 
Macamana akak tak tahu yerk, ketinggalan betoiler akakni...
Baca kisahnya di sini - Hello Kitty Town Johor Bahru.
Katanya nak buka pada 26hb Oktober, jadi sangatlah sesuaikan jadual akak di sanatu.
Tapi tang hargatu boleh tahan gak mahalnya RM50 dengan MyKad.
Tengok macamanalah nantikan, tapi harap dapat pergi..  
Atikah dan Azalia tentu seronok nak pergikan...

15 comments:

  1. wah...mcm2 dah ada kat johor eh...JPO,legolang,hello kitty pulak....rm50 tu OK lg kan dr legoland..mahal giler huhu

    ReplyDelete
  2. ada terbaca aritu..ini kalo anak dara tau ,mau diajak mamanya pergi

    ReplyDelete
  3. wah..mcm best jer ni..kalau bawak Iris..mesti dia suka..

    ReplyDelete
  4. budak2 lah yg enjoy..mak bapak tumpang sekaki nak release tension

    ReplyDelete
  5. best nye..
    kalau budak2 ppuan tengok ni mesti suka

    ReplyDelete
  6. Dekat je dgn rumah kakak. Tapi kakak pun tak jenguk lagi. Legoland hari Sabtu ini open ceremony walau dah ramai yg dtg main pun...

    Hello Kitty Town pun dekat dgn Legoland nie - masih dalam projek juga.

    ReplyDelete
  7. waaa best besttt!!! anak dara ku suka hello kitty. mmg wajib terjah nih!!

    ReplyDelete
  8. RM50 kira okay lagi la drpd legoland.

    ReplyDelete
  9. mcm2 ada kat sanakan.. kalau anak2 tau jenuh la

    ReplyDelete
  10. wahhh.. menarik ni... tiket pun mcm ok dari legoland.. hmm boleh di pertimbangkan utk masuk sini klu sampai bdr nusajaya tu nanti.. :)

    ReplyDelete
  11. waa...bestnya. hello kitty ni sgt la cute.

    ReplyDelete
  12. akak..sy pun taktau psl ni..sungguh ketinggalan sungguh..thanks sharing yer kak! teringin gak nak gi, mesti isha suke...:)

    ReplyDelete
  13. best yer baca pasal kitty land nie. anak sayer mesti suker n teruja kalo dapat pegi nie... hu3...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang