Nuffnang saya

Followers

Thursday, September 20, 2012

Sebelum masuk taman tema BTS

Sambungan entry suka suki di Berjaya Time Square .. dan masa untuk masuk ke taman temanya. Atikah dan Azalia memang tidak tahu tujuan akak dan suami bercuti pada hari itu cuma cakap ada urusan sahaja. Sekali dia tahu dapat masuk sini memang gembira tidak terkatalah kan...

Kalau ikutkan di baucertu taman tema BTSni dibuka seawal pukul 11.00pagi. Kami dah tiba di situ pada pukul 11.10 pagi tapi tak nampak tanda nak buka lagi. Jadi ambil keputusan tepat dengan makan terlebih dahulu di McDonald yang terletak berhampiran pintu masuk taman teman. Jadi bila perut dah kenyang tak perlulah lagi keluar masuk nak makankan. Tapi pelikkan katanya buka 11.00 pagi tapi tunggu punyalah lama...

Lepas makanpun  masih belum buka lagi jadi Dik Ya sendiri dengan relanya minta ibu dia ambilkan gambar dia dengan replika yang ada disitu. Boleh kata semua yang ada di tingkat 5tu dia nak bergambar, Atikah pula jual mahal lepastu bising gambar dik Ya jer banyak katanya.. entah apa-apalah anak ibuni...
Cute lak gambar dik Ya ni...  
 Gambarnipun comel gak...
Merah kuning Selangor Darul Ehsan....
Kat sinipun dik Ya nak bergambar....
Adik dia dah banyak bergambar barulah rasa jeles... so ameklah satu di McDonald.
Dah lama tak belikan diaorang happy meal,
tapi haritu dapat patung strawberry shortcake belikanlah.. 


12 comments:

  1. comelnya adik bergambar dengan macam2 replika disitu..kaka pun sama..macam kembar rupa dua beradik ni..acik BTS pun ak pernah sampai he he

    ReplyDelete
  2. Anak dara memang suka bergambar zila. Tak lama lagi mereka akan take-turn adik-beradik, ibu tak payah suah-susah nak snap.

    ReplyDelete
  3. OOO KIREnye akak suprise kan dieorg la ni yeak heheeheh...mesti hepi masing2kan kak...

    lieya tak penah pegi lagi kak sini...tgk pic akak ni menarik plak...boleh laa nanti bawak mia mija...

    ReplyDelete
  4. wahhh.. anak2 tak tau ye.. tapi kalau diorang tau, lagi excited giler diorang... sampai tak sempat kita nak menjawab plak.. asyik tanya kan.. hehehe.. nani pun kalau nak gi mana2 yg khas buat anak2 ni, jarang nani bagi tau.. sbb diorang asyik ckp benda yg sama selagi tak sampai tempat tu.. biar diroang terkejut sikit.. kan kan.. :)

    ReplyDelete
  5. comel je anak2 akak. pandai pulak nk posing bagai :)

    ReplyDelete
  6. suka lah anak2 kalo dapat gi tempat camtu kan~

    ReplyDelete
  7. bestnyaa dikk
    bilalahh nak dpt bawa anak ke sini juga ;)

    ReplyDelete
  8. apsal x buka2 lg tmn tema tu dh kul 11 lebih yer...hehe..

    ReplyDelete
  9. bestnya surprisekan dorang kat sini..

    seronok dik ya bergambar

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang