Nuffnang saya

Followers

Tuesday, September 11, 2012

Look Out Point BOH Tea Plantation

Kalau pergi ke Ladang teh BOH di ringletni mesti nak naik sinikan, Look Out Point. Barulah seronok nak lihat pemandangan yang amat mengkagumkan ini.. Subhanallah... Alangkah gembiranya rasa hati kami sampai juga dipuncak bukit itu dengan jayanya.. Budak dua orangtu teramatlah gembira sampai susah nak suruh diaorang turun.

Jom tengok gambar yang teramat banyak tapi yang di bawah ini kira cantiklah, jurugambarnya tak berapa pandai nak ambil...
Kalau senang begini nak ambik gambar seronoknya hati ibu..... 
Flying kiss dari kami di Cameron Highland....
Kami dah sampai sini .... 
Suasana yang mendamaikan hati....
Sejuk cuacanya....
Syioknya duk atas batu besarni... 
Anak akak haritu suka beno bergambarkan... 
Punyalah happy dik Ya agaknya sebab dia yang suruh
ambik gambar dia padahal selalunya kita yang paksa dia bergambar....

Bestkan walaupun cuaca panas terik tapi angin dia berhembus kencang..
Kalau kat sini walaupun duduk dibawah khemah kita rasa rimas di sini nyaman...
Comel Minnie ibu bergambarkan...


12 comments:

  1. cantik! Kami tak pernah lagi sampai sini....huhuhu

    ReplyDelete
  2. Cantik pemandangan kt ctu, model cilik ni pun comel2:-)

    ReplyDelete
  3. Nampak sangat nyaman sebab itulah dua anak dara in posing sakan. Cute mereka berdua nie..

    ReplyDelete
  4. dh pergi!!! sgt best, view cntik, sejuk mata memandang.. rs xnk balik je..

    ReplyDelete
  5. cantik la pemandangan kat situ...amboi 2 gegurl nie..bkn men lg pose yea...hehe~

    ReplyDelete
  6. bestnyer dengan angin sepoi2 bahasa yg bertiup!

    ReplyDelete
  7. huiiihhhh... dah besar 2A skrg ye.. pandai berposink plak tu.. mmg comey2 belaka.. ;)

    best kan kak kat sana.. hari tu nani pegi sendirian berhad.. ingat nak naik lagi ngan anak2 plak.. tapi tak tau bila.. ehehehe dah boyot plak skrg.. lagi ler tak memanjat sana.. hihihi

    ReplyDelete
  8. pandai anak2 akak posing...

    CH kalau cuaca pns pon..tp angin sepoi2 bhs yg best tu...

    ReplyDelete
  9. bestnya.saya belum sampai lg CH,bila ajak suami,dia bg alasan anak2 kecik lagi.sabo je la.huhu

    ReplyDelete
  10. bestnya.saya belum sampai lg CH,bila ajak suami,dia bg alasan anak2 kecik lagi.sabo je la.huhu

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang