Nuffnang saya

Friday, September 28, 2012

My Creativity Test Report

Ramai yang memberikan tekaan yang kurang tepat..
sebenarnya lukisan yang nampak kemas dan cantiktu adalah lukisan dik Ya.... 
Boleh dilihat dari keputusan ujian kreativiti mereka pada malam itu..
Inilah hasil kerja dan laporan ujian kreativiti dua orang budak...
Sebelah kanan adalah hasil kerja adik dia, yang sangat teliti menurut cikgu dia..
dan sebelah kiri lukisan kakak dia yang sedikit kelam kabut..
tapi dia kata ikan dia banyak tau..
Menurut cikgu tu lukisanni berkenaan aktiviti memancing dengan keluarga..
Lukisan ini menurut imaginasi sendiri....
Anak akakkan suka berangan...

Ini Nurul Atikah (kakak) yang punya laporan ~ 50%
Ini Dik Ya punya pulak ~ 60%

Sekarang dah taulah lukisan yang mana satu kepunyaan merekakan. Seronok dengar masa cikgu ceritakan satu persatu kenapa dia bulatkan A, B atau C.. sangat teruja ibunya ini. Harap dapat hantar diaorang ke kelas melukis ini... 
</

18 comments:

  1. ooo camtu ye.. best gak kita boleh tau... ini setakat main lukis je.. tak tau apa kan..

    ReplyDelete
  2. bagus jugak kelas drawing ni..seksok leh jadi arkitek or town planner :)

    ReplyDelete
  3. Ko ank ko jd pelukis ker beb? ishh... suke-suki dah lerrr

    Bkn senang nk lukis dgn cantik! tahniah si adik Ya!!!

    ReplyDelete
  4. Kira dah oklah tu zila. Kakak sekeluarga memang tak ada bakat langsung..

    Adik Ya nampak neat cara dia mewarna.

    ReplyDelete
  5. menarik nye ade test2 gini...bagusnye..

    ReplyDelete
  6. sy mula2 nk teka yg lukisan kemas tu adik punya...hehehe..ntah tpk plak nk teka lukisan tu adik punya...

    tp silap teka gk le kan..haha

    ReplyDelete
  7. oh g2 yer. :)
    bagi seorang designer yg tgk pulak, eB akan akter...
    kalo tgk lukisan si kakak, nmpk mcm kalo kakak minat ngan design, dier akan jadik seorang pereka industri... kiranyer pencipta la... tapi si adik akan jadik pelukis & seni halus...
    hik3...

    ReplyDelete
  8. dulu memang suka melukis dari angan2...sampai sekarang kayu jerr tangan..hehe

    ReplyDelete
  9. Hi, saya tentu fail ini, ha ha.
    Have a nice weekend and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  10. Wahh mcm menarik je test ni ^^
    tak pernah diexplore kan benda2 mcm ni ;D

    ReplyDelete
  11. bagus. lepas nieh nak tengok jugak utk diri sendiri:)

    ReplyDelete
  12. Memang bagus antar anak2 ke class Art nie...dulu teman pun nak antar anak teman ke class art nie... tp budget tak cukup cz dah antar derang ke class violin & piano hehehe.

    Well done to Dik Ya.

    ReplyDelete
  13. Bagus ada anak2 yg pandai melukis..Keep it up. Anak saya tak pandai melukis tapi sebab rajin belajar cara melukis water color, crayon, sketch, oil painting di you tube alhamdulillah selalu dpt A dan layak ke Universiti fakulti Art Design

    ReplyDelete
  14. cantik dah lukisa kakak & adik tu...su dulu subjek seni paling tak suka...hehehhee..sebab tangan memang tak ada seni..lukis apa pun tak jadi..

    ReplyDelete
  15. Wah...pandai mereka melukis yer kak. Setipa lukisa tu ada maksudnya yer.

    ReplyDelete
  16. eheheh!!comel je drawing dorangkn...mesti terujakan dapat tgk drawing anak2 :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang