Nuffnang saya

Followers

Monday, September 24, 2012

Atikah dan Azalia masuk kerja

Pada 8hb September yang lepas akak kena datang kerja sebab ada satu bengkel untuk client tentang saham luar negara (foreign equities). Sebab kena datang kerja di hari minggu akakpun bawakler dua orang pembantu yang rela sahaja untuk bertugas... Atikah dan Azalia masuk kerja. Yang bagusnya budak dua orangni sangat baik kalau di pejabat cuma bagilah sorang satu PCkan..
 
Akhirnya ibu dia dapat menghabiskan masa berkualiti dengan jayanya dihujung minggu yang bekerja.. Jom layan gambar dua orang budak yang dah macam jadi model OSK...
Tengok gambar akak yang hitam disebabkan oleh kamera yang rosak..
nak beli kamera baru tolong.... 
Atikah bergaya depan OSK... kamera oh kamera, Atikah dah oktu...
Sekarang dalam dilema nak beli kamera ataupun handphone baru... sebab apa nak handphone baru sebab nak whatsapp. Sekarangni kawan-kawan asyik bertanya pasal nak masukkan nombor dalam whatsapp. Lagi satukan kerja akakni memang kena ambil tahu banyak benda memang sangat memerlukan whatsapp... tapi sebagai seorang blogger rasanya kalau kamera dah rosakni mood nak ambil gambar dah lari sikit. Di persimpangan dilema akak sekarangni, akhirnya dua-duapun tak belikan.....

10 comments:

  1. Kakak nie Zila hp dan kamera janji ada je. Tak ada beli yg canggih-canggih. Asal boleh buat call/sms dah. Kamera pun sama tak ada DSLR pun janji boleh ambil gambar dah...

    ReplyDelete
  2. beli 2 2 kak..hehe..sy mmg hantuu bergambar...rela kumpul duit beli kamera gedabak..ekeke..alhamdulillah lagik bermakna kalo nk bercerita dgn gambar yg cantik2..hehe

    ReplyDelete
  3. alah kak hp sakang pun bleh ambik gambar cantik2 gak...hehehee..beli hp la...:P

    ReplyDelete
  4. beli lah hp baru yg ada camera...
    2 in 1 gitu....
    Samsung SII camera dia not bad tau sis...

    ReplyDelete
  5. kalau saya diberi pilihan, mungkin saya akan beli new hp. sbb segala2nya ada dlm tu. klau kamera, bole berfungsi utk amik gambar n video je. tp klau hp, mcm2 ada. hehehe

    ReplyDelete
  6. KA pown janji ade kkdg malas nak guna camera snap2 juga hp cp ayam KA tu hehehe janji ada gambar untuk dicerita

    ReplyDelete
  7. Betul lah.. baru saya perasan atikah suka pakai slipar jepun.

    Gmbr mana yg hitam? Tak perasan pun.

    ReplyDelete
  8. beli lah henpon yang canggih sket tuh~ boleh whatsapp + amik gambar sekali..hehehe.. saya pon pakai henpon yg boleh guna utk 2 2 xtvt..kekeke

    ReplyDelete
  9. hari miggu keja ye kak? ada peneman ok la kak..hikss

    kak..beli dua2 arr kak..camera n hpn..hehe..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang