Nuffnang saya

Followers

Wednesday, September 5, 2012

Edisi Pengenalan raya Cameron Highland

Kejadian dihari raya kelima kami
 berehat di Cameron Highland.
Dalam perjalanan balik ke Kuala Lumpur
kami naik dari Simpang Pulai untuk naik ke CH.

Ramai cakap yang jalan
dari sini lebih baik berbanding dari Tapah.
Mungkin benar bagai dikata kata hati akak.
Semangat akak berkobar-kobar naik Cameronni sebab
dah sebelas tahun akak tak sampai sini.

Jom tengok gambar pengenalan raya
bergambar di depan hotel penginapan kami
Hotel Rossa Passadena, Brinchang.
Stoberi coklat yang dibeli di pasar malam Brinchang.
Aksi manja makan stoberi coklat.... 
Tak tau apa tujuan beli benda kat telingatu...

15 comments:

  1. assalamualaikum...

    duk hotel ni brapa rate harga ye? leh kasi info? email sy leh ? --> nik.norfarizam@gmail.com

    sy nk survey

    tempat tinge tu tuk kurangkan sejuk kot

    ReplyDelete
  2. Kak, saya pun dok kat hotel ni masa pegi cameron dulu. Pastu pegi pun ari sabtu, so dapat le pegi pasar malam Brinchang. Seronok kan?

    ReplyDelete
  3. seronoknyer kak, msti lenggang ke sama je sesaknyer....

    ReplyDelete
  4. terliur nye tengok diaorg makan strawberi coklat..nyummmy...

    ReplyDelete
  5. selalu singgah je cameron sini sebab nak pergi kelantan

    ReplyDelete
  6. atikah n azalia..acik nk stoberi coklat jugak.....

    ReplyDelete
  7. seronok juga raya2 singgah stay kat Cameroon yek. salam kenal, tq singgah berkomen di blog KA< n KA dah follow u ye 363!

    ReplyDelete
  8. ramai gak geng blogger yang beraya di sana...

    ReplyDelete
  9. terbayang sofia n merah bila mcm2 baru syokkk bawak jalan=)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang