Nuffnang saya

Followers

Monday, September 10, 2012

Hijau seluas mata memandang

Gambar hijau seluas mata memandang ini diabadikan dalam perjalanan naik ke di Boh Tea Plantation Look Out Point. Boleh kata tinggi jugaklah, tapi sebab dah sampai takkan tak naikkan.. Nasiblah budak dua orangtu okjer, walaupun terdengar rungutan tapi semangattu masih ada..

Jom layan gambar yang banyak sebenarnya sebab mood diaorang boleh kata baik pada hari itu...  Memang seluas mata memandang hanyalah hijau... hijau... hijau... syiok oooooo
 Damai hati melihat hijau sini sana.... Ombak rindu...
 Kemain happy berlari di celah pokok tehni...
Kutip daun teh ... penuh handbag ibu dia...
Bestnyer hijau terbentang luas....
Akulah tokei ladang tehni...
Pemandangan cantik tapi anak ibu serabai lak....
Jauh lagiker ibu...
ibu kata sepuntung rokokjer
 (pinjam ayat orang asli masa jadi guide Gunung Korbu dulu-dulu)
Walaupun penat tapi masih dalam mood yang sangat gembira....
Akhirnya sampai juga kami ke Look Out Point di Boh ini...
adik Ya kata rasa macam nak pengsan..
ibu dia baru berangan nak ajak budak dua orangni naik Broga.
 Macamanani kat sinipun dah nak pengsan...

14 comments:

  1. Hijaunya pemandangan,cantik sungguh.

    ReplyDelete
  2. Penat naik tangga tu. Pastu bergambar kat atas tu. Saya ari tu mcm nak dah give up, tapi bila tgk ada nenek dalam perjalanan turun, tetiba malu sendiri. So, kena la teruskan.

    ReplyDelete
  3. bila dah sampai atas tu..hilang sume penat tgk kehijauan yg terbentang..

    ReplyDelete
  4. Memanjat tangga tu yg buat nak pengsan ye:)

    ReplyDelete
  5. Beb, yg ni pun Groupon gak ker? ko stay OSK banglo erkk...

    ReplyDelete
  6. Seronoknya sis..
    Rindu ngan ladang teh..
    Ayah Aqil x mo pegi..
    Sobssssssssssssss!!!

    ReplyDelete
  7. CANTIKNYA..TERINGIN NAK KE SANA LAGI TAPI TAK TAHAN LALUAN TU BERLIKU LIKU PONING KEPALA ;P

    ReplyDelete
  8. cantik sgt kan!
    kitorg dulu amik gambar ramai2 kt tangga tu. susun mcm keretapi tgh mendaki bukit. hehehe :D

    ReplyDelete
  9. cantekknye pemandangan...tenang je rasa kalau kat sana kan

    ReplyDelete
  10. subhanallah~ cantiknyer..ca lom sampai lagi kat sini..nak pegi2! teringin gak nak gmbr kat view yg sgt cntik nie.. :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang