Nuffnang saya

Wednesday, September 5, 2012

Wordless Wednesday ~ 05/09/2012

Inilah seronoknya kalau anak perempuan semua barangpun nampak sangat cute ok.. Sekarangni kalau lalu kedai Girls kat IOI Malltu dah pandai suruh singgah. Suami akak kata budaktu tak seberapa ibunya yang lebih, mungkinlah kot!!!!!




8 comments:

  1. tingin nak anak pempuan..tp belum ada rezeki,kena tunggu rezeki kot2 peknen lg nanti..eceh..tetiba

    ReplyDelete
  2. mmg gitu le kak oiiii....harus laa aksesori girl kene paw heheeheh....lieya ni seb baik mmg suke beli tuk mia mija....tapi hangin sebb dieorg selalu ilangkan...tak reti jaga harta benda sendiri...adoiyai!

    ReplyDelete
  3. ada anak pompuan mmg besh..mcm2 aksesori leh beli..

    ReplyDelete
  4. kalau anak gegirl, macam2 bole beli.. cepat je abis duet tu kan.. hihi..

    thanx singgah blog saya ye kak..

    ReplyDelete
  5. brg gegirl mmg geram sangat tengok. dah la mcm2 kiut pulak tu. harus la terbeli kan. ;D

    ReplyDelete
  6. sama la ngan saya kak. seronok membeli utk c kakak tu. tp geram jugak sbb asyik hilang je. pakai kejap dh bukak. mane x hilangnye. hehehe

    ReplyDelete
  7. biasa lah tu kak. bila dah jadi mak ni, memang kita yg terlebih excited dari anak2.. hehe.. kalau fai pun geram tengok brg2 gugurl,sbb semuanya nampak sgt2 cute! hehe... (>___<)

    ReplyDelete
  8. huhuuuu ..sy pun camtu..dulu sy nak sggt anak gurl sebab brg gegurl cute2 sgt hehee

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang