Nuffnang saya

Followers

Wednesday, September 26, 2012

Wordless Wednesday ~ 260912

Suka tengok gambarni terus abadikan di sini..
hanya untuk sedap mata memandang..
sukakan warna-warna cerianya...
gembira kalau dapat bilik air secomel ini...


16 comments:

  1. mmg comei n meletops la kak...ade budget leh wa kan..

    ReplyDelete
  2. mmg cantik kak...kalerpul bilik mandinyer....kalo gini laa, jgn kate anak, mak anak pun suke ni heheehehehe

    ReplyDelete
  3. kalau comel gini anak2 mandi tak nak keluarlah jawabnya...hehehehee

    ReplyDelete
  4. siap boleh landing2 lg ni kalo dpt bilik air cenggini..hehe

    ReplyDelete
  5. lawanya bilik air tu... suke kalau dok dlm tu sure lambat nk keluar punya.. hehehehe..

    ReplyDelete
  6. tak nak keluar dari situ rasanya.. madi sampai kecut jari jemari :)

    ReplyDelete
  7. Kena anak kakak boleh terus tak keluar-keluar main dalam tub itu zila..

    ReplyDelete
  8. cantik kak...

    haizzz kalau bilik mndi kt umah sy gini....mmg best lah..

    ReplyDelete
  9. memang cantik kak...kalau dapat satu untuk anak2 memang best...

    ReplyDelete
  10. mmg comel pun kak. geram je tgk kan. hehehe

    ReplyDelete
  11. bilik air fantasi cerita anak2 ;) bagus gak idea nie

    ReplyDelete
  12. bilik air fantasi cerita anak2 ;) bagus gak idea nie

    ReplyDelete
  13. entah2..tidur pun kat sini..hehehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang