Nuffnang saya

Followers

Thursday, September 20, 2012

Rumah Pak Long di Bukit Chedang Seremban

Masih cerita hari raya tak ingat hari raya yang ke berapa pergi ke rumah Pak Long di Bukit Chedang Seremban. Pak Long adalah bapa saudara kepada suami akak yang baru berpindah dari Sungai Petani ke Seremban.  Pak Longni poliskan pindah randahtu biasalahkan, masa dia kerja di Seremban dia beli rumah di sini. Rumah di Serembanni dah lama kosong kerana Pak Longni pencen terakhirnya adalah di Sungai Petani dan kebetulan beli juga rumah di sana. Tapikan Sungai Petanitu jauh dari rumah berbanding dengan Seremban sebab anak-anak dan keluarga Pak Long dan Mak Long kebanyakan adalah di Kuala Lumpur. Akhirnya beralahlah Pak Long ....
 
Jom layan gambar hari raya juga gambar sambutan hari jadi untuk tiga orang yang lahir bulan September...
Mak Long, Azril anak Pak Long dan Pak Lang.. Happy Birthday...
Selamat Hari Jadi dan panjang umur, perbanyakkan rezeki dan dipermudahkan kehidupan...
Dik Ya yang tak sabar nak makan kek... 
Atikah yang kekenyangan...
Ibu amek kesempatan nak gak bergambar... 

9 comments:

  1. Ibu tu mmg sokmo ler interfremmm

    Beb, kalo ko nk join... ape salahnya! bdk2 pun dh beso! Nanti aku citer psl `kakak2' yg blajo kt situ.. Mmg semangat dieorg ni even anak dh masuk U.

    ReplyDelete
  2. eppy bday buat paklong ..
    meriah suasana ..
    bukan senang nak dpt suasana macam nie kan ;)

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir buat mereka semua..

    ReplyDelete
  4. best nye.. meriah sangat nampak.. tu yg best waktu2 raya ni.. ramai saudara mara leh jumpa... time2 lain pakat2 dok bizi keje.. :) hmmmm windu nak raya lagi.. :)

    ReplyDelete
  5. ibu memang la kena interframe..dah blog ibu..he he..bukit cedang tak jauh dah dari rumah acik tu
    Happy birthday untuk semua yang menyambut birthday dihari yang sama

    ReplyDelete
  6. wahh meriah nye. hpy besday...seronok :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang