Nuffnang saya

Followers

Monday, September 24, 2012

Full Moon Baby

Terasa sekejap masa berlalu, macam barujer dapat berita
 yang Erica bos baru akaktu bersalin.
Kini dah sebulan dan dia datang opis bagi makanan
 untuk meraikan Full Moon Baby dia.
Tiada tanda HALAL maka ambil gambar sahaja...
Dulu kawan opis akak bagi lagi berwarna-warni...
Apa kata kita buat bisnis macam gini, untuk ibu selepas pantang..
Buat cenderahati cantik macam ini untuk majlis akikah dan lepas pantang

13 comments:

  1. bagus juga idea tu,cantik kalu dibagi masa buat akikah

    ReplyDelete
  2. betul tu kak.. bagos idea tu.. lawa tu.. sesuai sangat wat cenderahati.. :)

    ReplyDelete
  3. bagus idea tu sis..;)
    comel kan..geramm tgk..mewah2 barang mereka..

    ReplyDelete
  4. cantiknya kak!
    nak preggy n bersalin lg lah.
    untung2 dpt hadiah dari akak ku ini.
    kihkihkih :D

    ReplyDelete
  5. kalu bby dh ckup sebulan mak pak nyer bt camtu ek kak... yg merah 2 ketul tu telur rebus yek kak...

    ReplyDelete
  6. lawa la cenderahati tu... boleh cuba juga idea ni kan :)

    ReplyDelete
  7. lieya dulu pun ade click cina kak, dapat gak bende camni...tapi seb baik die alert n cari yg halal..dpt le makan tanpa was2 heheeheh

    ReplyDelete
  8. org cina dorang mmg suka suka bg gift macam ni..yg alert ok la..tau halal haram dgn org islam ni..kitalah kene
    sndri..ok jg klu wat present utk ibu2 berpantang

    ReplyDelete
  9. org cina sll buat cm ni kan...full moon....

    bgs gk idea kak tu..hehe

    ReplyDelete
  10. Dia org ni mcm2 sambutan nooo ....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang