Nuffnang saya

Followers

Wednesday, September 12, 2012

Najjah Boutique di Giant Kinrara

Selalu tengok iklan dalam majalah baju dan tudung Najjah Boutiqueni.
Masatu fikir alamak jauhnya di Kota Damansara sana nun...
Tapi sekarang rasanya sebelum puasa Butik Najjah ini dahpun berada di Giant Kinrara.
Akak dahpun beli satu baju disitu dan sangat berpuas hati.
Harga bukan ukuran kalau dah berkenan di hatikan...

Semoga bisnes Farrah Adeeba dan Awin ini akan bertambah
maju dan menjadi kegemaran muslimah di Malaysia ini... 
Boleh ler like Najjah boutique di facebook :-

15 comments:

  1. ALAHAI KAK...KASI TUNJUKLAH SKIT BAJU YG DIBELI TUH

    ReplyDelete
  2. pasni shopping kat sini jela hehe..dah dekat kan =)

    ReplyDelete
  3. wahh..best2!..tunjuk la tudung tu camne..pasti cantik!

    ReplyDelete
  4. ala kak, ape barang tunjuk paper bag jek..tunjuk laa isinye sekali ...tak kire! tak kire! akak kene tunjuk pic bile dah pakai....mesti cun melecun nieh....

    ReplyDelete
  5. ooo ni yg farra adeeba punya ek.. ada tgk kt tv..

    ReplyDelete
  6. satu nama yang terkenal juga.....
    fesyennya pun cantik-cantik belaka......

    ReplyDelete
  7. akak tunjuk la ghupa baju yg beli tu..plssss...mesti cantik..suka tgk design dia yg cun tu...sy pon tingin nak beli just tunggu pi kl je...x sabau nk rembat..

    ReplyDelete
  8. mesti cantik kan baju tu...share la kak..:)
    sy dkt je dgn butik najjah KD tu hehee

    ReplyDelete
  9. wahhh akak dh beli ye bj kt citu...sure cntik ni..

    meh la tunjuk..hehe

    ReplyDelete
  10. slalu lalu dpn najjah ni kt kota dmnsara tuh bila gi giant tp xpnh msuk sbb kedai nye tngkt 1 bkn bwh...semata2 nk cuci mata msuk cam segan plak..nk mmbeli xmmpu...ehehhehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang