Nuffnang saya

Followers

Thursday, September 13, 2012

Little Pantry IOI untuk bergambar

Pergi ke Little Pantry IOI Mall Puchong semata untuk bergambar... Akak pernah ceritakan kat entry sebelum ini little-pantry-ioi-mall-puchong  tentang betapa cantiknya deko di sini. Kalau  pergi IOItu yang menjadi masalah ialah tempat makan. Selalujer macam tak tahu nak makan kat mana so akak ajaklah suami makan di sini dan bolehlah budak dua orangtu posingkan.. alkisahnya..

Jom tengokler gelagat dua orang budaktu di sini..
Sangat cantikkan.. kalau rumah akakpun konsep ginikan best....

Sibuk ngan aiskrim McDonald dia gak..
Kita nak birthday kat sini boleh.. alamak..
makanan dia kurang ngan tekak ibuler dik Ya

Baju dah ok tapi pakai selipar..
Atikah memang begitu...  

TV tu asyik berulang tunjuk besday celebration kat situ.. terujaler budaktu.. 
Suami akak kata kalau makan kat Wendy depantu lagi best...
Kami sekeluarga suka Wendy...  
 Cantikjer kerusi tu kan...
Tunggu makanan sampai..

Kalau dari segi rasa makanan akak tidak cadangkan untuk korang ke sini. Tapi kalau setakat nak bersembang dan bergambar misalnya kira oklah.. Paling kelakar masa Atikah yang teruja nak makan chicken chop yang menjadi kegemarannya tiba-tiba letak garfu dan pisau. Ayat yang keluar dari mulutnya sangatlah ikhlas " chicken chop Giant lagi sedap".. kuang.. kuang.. chicekn chop di food court yang murah sekali gandatu yang menjadi pujaan hati.. Tapi semua orang citarasa dia tak samakan...

8 comments:

  1. mahal tak makanan kat sini kak? smlm nani pun ke ioi gak.. waktu malam.. hehehehe.. :) cantek tempatnya ni.. mmg lawa kalau rumah kita camni kan.. tapi rumah nani alahai.. simple dimple sangat.. bila tengok camni mula la nak wat sama.. tapi tak pandai.. camne tu.. hehehe..

    psttt.. hakimi anak no2 nani pun suka chicken chop.. tapi klu dia nak makan chicken chop kan.. dia soh bawa gi mydin usj tu.. sana mmg best chicken chop.. wlaaupun sangat murah.. just rm10 something je 1 set..

    ReplyDelete
  2. memang cantik kan deko2 kat situ..harusla bergambar kan...hehe

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. ikhlas jek komen dr atikah tuh..

    deko2 kat situ memang cantek.. rasa cam boleh makan jek warna deko2 kat situ~

    ReplyDelete
  4. cantik tempatnya.. sesuailah nak bergambar, bab makan tu cam tak terasa lak sebab akak dah cakap cenghitu :p

    ReplyDelete
  5. wah best nye tempat nie inggeris style cho..dak2 pun posing sakan ;)

    ReplyDelete
  6. Tak sedap ke makanannya kak? Syg lah... kalo dah ada restoran yg menarik, patut dierang kena berusaha dptkan makanan yg sedap utk dihidangkan.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang