Nuffnang saya

Followers

Wednesday, August 8, 2012

Little Pantry IOI Mall Puchong

Blur! Blur! Blur! masa nak cari tempat makan yang memenuhi bajet, area Puchong dan sesuai untuk semua orang. Mula nak pergi Alisara tapi bos cakap boleh tak kita pergi Little Pantry, dekat dan ada buffet ramadan. Jadi pertanyaan kawan-kawan takkanler nak makan siang kot dibulan puasani, masa pergitu dah pukul 7.15  petang kot...

Sebenarnya dah lama teringin nak masuk sini maalumler deko dia memang sangat cantik. Selalu nampak waitress dia yang comel pakai baju ala-ala cerita fairy tales. Memang sangat teruja nak masuk... Kalau bab deko kedaini memang sangat cantik dan sesuai sesangat nak bergambar sakan. Tapi bab makan malas nak komen banyak, boleh tahan sajalah jawapannya. Mungkin ini buffet, ala carte dia akak tak rasa lagi.  Jom layan gambar kami sepejabat ini bersama bos baru dan seorang staff baru.
Dua orang jejaka yang ada di pejabat kami....
Depan pintu masuk utama Little Pantry
Satu bilik dengan meja panjang, rasanya kalau nak celebrate besday dia guna bilik ini..
Punya banyak tempat menarik tang sini lak akak amek gambar...
Kat sinipun nak posing gak....
Muka sebelum amek makanan. Tengokler awek yang pakai baju pinktu, waitress dia..
Pilihan Mey, macam ala mamak...
Pilihan Jake, ala western...
Pilihan semua... penuh semejakan... buffet..
Makan dah tak pandang kiri kanan, kejar masa nak sembahyang maghrib lagikan...
Aiskrim pilihan Hisham yang selambak.. amek kau patutnya pakai gelas keciltu jer...
Sebenarnya banyak juga pilihan makanan ada buah-buahan, bubur kacang, rojak buah, pelbagai salad dan kerabu, dua pilihan sup, ais krim dan abc, puding roti juga.. so, kalau tak tau nak kemana bolehler datang sini.  Kalau datang IOIni dah penat bershopping bolehlah merehatkan mata layan deko yang cantik-cantik singgahlah sini...


Little Pantry
G02 & G18 Ground Floor,
IOI Mall Puchong,
47100 Puchong

Tel : 03-8070 8527

iv>

17 comments:

  1. bpr ye price? restorn ni nmpk comel.

    ReplyDelete
  2. cantiknya restoran ni. nmpk sgt comel deko2 nya. brp RM per pax kak?

    ReplyDelete
  3. Harga untuk buffettu ialah RM35 +++ seorang...

    ReplyDelete
  4. sweet je deconya...klu mkn sambil tgk deco boleh leka

    ReplyDelete
  5. Cantik laa deco2nyaa.. Makanan pun nampak sedap.. :)

    ReplyDelete
  6. Yela kak mmg cantik deco nya ala2 english style gitu..xsedap ek..mujurla mkn FREE kan =D

    ReplyDelete
  7. Cantekla restoran ni, mmg harus posing kt cni :-)

    ReplyDelete
  8. tgk menu2 terliur betul... nsb lah pose heheheh... ntah bile lah dpt try mkn situ kak, kalu dkt ok lah...

    ReplyDelete
  9. nampak menariklaaa...

    makneng follow sini
    jemputla follow makneng

    ReplyDelete
  10. cantik deco dia..makanan pun sedap hihi

    ReplyDelete
  11. deko dia mcm kat Full House la kak...

    terkejut saya tgk eskem selambak gitu kat pinggan...ekekek...

    ReplyDelete
  12. aah la kak.makanan dan deko dia nampak menarik..rm bape tu perhead?

    ReplyDelete
  13. pernah lalu kt depan jer..x pernah lagi masuk dn makan kt situ..:)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang