Nuffnang saya

Followers

Tuesday, August 14, 2012

Berbuka Puasa Sekeluarga

Gambar kenangan berbuka puasa sekeluarga di Medan Selera Giant Bandar Kinrara. Kami pergi ke Giant selepas sembahyang maghrib so kat Medan Seleratu tak ramai orang senang sikit. Permintaan dua orang budak kecik yang nak makan chicken chop, nasiblah suka chicken chop kat sinijer.
Puas hati dapat makan chicken chop... padahal chicken chop food courtjer kot..
Punyalah payah dik Ya nak makan, ni kes tak sabar nak tunggu ibu dia sibuk ambik gambar.. Nasibler sekarang food court kat Giant Kinrara ni dah ada western food.. 
Bawak teh O sendiri dari rumah, jimat belanja... lagipun Atikah sakit tekak tak boleh minum air batu jadinya bawak teh O sejuk ...
Konon dah lama tak makan sizzling tapi tak habispun...

21 comments:

  1. selera nye kakak makan..mesti sedap la tu..

    ReplyDelete
  2. org xramai xpyh ak sesak2 sgt berbuka kan...best nampak :)

    ReplyDelete
  3. assalam Cho
    wah sedap dikya makan tu, berbuka kat luar ekk
    puasa kali ni x sempat bw anak2 berbuka kat mana2 pun, setiap hari makan di rumah je

    ReplyDelete
  4. Bersungguh betul anak dara tu makan. Anak-anak buat auntie kecurlah hihi... sebulan dah auntie tak makan chicken chop tau:)

    ReplyDelete
  5. berapa lama dah x mkn western ni..teringin mcm dorang jugak..huhu

    ReplyDelete
  6. Ooo... sizzling menggoda. Betul2 lama tak makan sizzling ni.

    ReplyDelete
  7. kalu mama, lebih suke sizzling chicken rice..alamak, teringin la plak..hehe

    ReplyDelete
  8. cayalah dik ya makan guna garfu pisau gitu,
    kalo my alya harus terpelanting.. hahhaha

    ReplyDelete
  9. tgk dik ya..bersungguh ngan sudu nye..best chicken chop..

    ReplyDelete
  10. tetiba rasa ngidam ciken cop ni :)

    ReplyDelete
  11. berselera dua beradik tu mkn chiken cop ek kak, selera omputih tu hehehe...

    ReplyDelete
  12. tetiba terliur plak tengok makanan di atas.. heehehe

    ReplyDelete
  13. pandai pakai pisau n garfu...kalau danisha "mama tolong potongkan" hehe

    ReplyDelete
  14. teingin jugak nak makan chicken chop....dah lama tak merasa...hihihi

    ReplyDelete
  15. makanan yang lezat, pengen coba nih..kayaknya nikmat bener
    terima kasih

    ReplyDelete
  16. sedapnya..arini pun kami nak berbuka western tp homemade la =D

    ReplyDelete
  17. wahhh sedapnya sizzling 2..fav2 jarang sekali tak abis kalu order=)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang