Nuffnang saya

Followers

Thursday, August 9, 2012

Herbalife dan bulan puasa

Tersebutlah sebuah kisah akak yang berangan, belilah Herbalife dengan kawan kononnya nak buat makan sahur. Kalau dah namanya Nor Zila memang macam Mat Jeninler, mula puasajer semangat lepastu hancur. Ikutkan memang menjadi kalau bulatkan tekadkan tapi masalahnya akakni pantang tengok makanan berlebih atas meja mulatu cuit sikit lama-lama ambik pinggan.

Herbalifetupun namanya replacement, kalau dah makan dan shake lagi Herbalifetu maknanya tujuantu nak gemukkan badan namanya. So, patutnya bendani dah habis tapi tuler baru habis separuh. Itulah cerita kisah Minah Jenin moden.. Jom layan aksi anak-anak akak yang asyik mengutuk ibunya tak kurus-kurus lagi..
Inilah tiga benda yang akak beli... orang dah sibuk SD11 akak pulak baru nak try bendani..
Model tak berbayar... Kita nak minum bendanilah...
Dua orang budak yang menyibuk nak juga bergambar..

19 comments:

  1. Kakak tak pernah consume herbalife sebab dah biasa guna amway. Tapi dengarnya kalau ikut selalu baguslah Zila..

    ReplyDelete
  2. ada akak depan opis ida minum memang bole kurus....nampak macam sedap jer..hihihi

    ReplyDelete
  3. shima tak pernah minum lagi...
    Abg shima pernah, tp tak serasi..

    ReplyDelete
  4. mcm nak try, jauhnya nak beli. hihi..

    ReplyDelete
  5. nak beli tp mahalla kak..sebulan mau rm 500 kan kak?

    ReplyDelete
  6. makan product apa pun kena disiplin kan..hehe..mahal gak kan herbalife ni..

    ReplyDelete
  7. ooo akak amik herbalife yeak kak...bagus ni...minuman kesihatan yg baik...ramaikawan2 opis yg amik nie....mane2 yg susah preggy dah lekat.....mane2 yg berisi pun dah nampak kurus.....

    ReplyDelete
  8. huhu..x mampu nk guna yg mahal. sue jaga makan n slalu bersenam je. tp kena maintain kan klau dh start consume? bila maintain, mmg bole turun punya. all the best kak!

    ReplyDelete
  9. kalo nak amik ape2 product pelangsingan memang kena disiplin tinggi kan.. saya pon kurang disiplin bab2 diet nih.. tu yang tak kurus2 tuh.. hahahaha

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Yay!!! welcome to the club i pon guna HL gaks since march till now mmg byk berubahan ok and good luck to u too :)

    ReplyDelete
  12. su makan 2 bulan je...hehhehe..pas2 diet sendiri..

    ReplyDelete
  13. Pssttt: aku pun join sblm puase hr tu api... kita faham2 sendiri ler! Org azan jer, F1 ntah ke mana! Sahur, Teh herba pun xdah nk bancuh... ahaksssss

    ReplyDelete
  14. Pernah makan HL ni, tapi tak habis pong...huhuhu...

    ReplyDelete
  15. kena disiplin ni..baru berbaloi beli..:)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang