Nuffnang saya

Followers

Monday, August 27, 2012

Lebaran 2012

Jom layan gambar  kenangan lebaran 2012 yang seperti biasa
diraikan di Gombak rumah keluarga mertua.
Gambar kali ini paling tak seronok sebab gambar berdua
Atikah dan Azalia berbaju kurung tiada diabadikan.
Semua gambar ini adalah pada hari raya pertama sebelah pagi
di rumah nenek dan rumah Mak Anjang.
Deretan biskut raya untuk anak cucu, untuk tetamu di meja lain ok...
Tiga orang budak yang sangat susah nak berposing, geram sesangat...
Famili pink.. kebetulan pulak dua keluarga yang lain memilih warna pink..
Sebahagian dari sepupu suami..
Sebahagian dari cucu dan cicit perempuan nenek mertuaku... 
Sebahagian dari cucu dan cicit nenek mertuaku..
 Azalia dan Naufal ...
Akak nak posing gak.. 
Azalia dan kuda kayu...

19 comments:

  1. banyaknye gamba raya.... thn ni gamba raya saya sikit jerk...

    ReplyDelete
  2. Ok per pics ni sumer... cume takde yr famili jer!

    Aku pun penah sama ngn 3 famili kaler biru! mmg cantik beb...

    ReplyDelete
  3. sukanya tengok gambar hari raya bila semua family berkumpul. bahagia je rasakan. seronok! :D

    ReplyDelete
  4. suka tema warna pink tu..sweet sangat..

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya..
    maaf zahir & batin
    tak sempat2 lagi nak up gambar raya..duk sebuk housekeeping..hahaaa

    ReplyDelete
  6. semua cantik dlm pink lg..warna feberet i tu kak...comei tudung akak tu ..beli kat ner?

    ReplyDelete
  7. dana pun takde gambar raya di kg johor kak... cantik betul tema kaler family akak... cntik pink+itam+putih... dua anak dara akak tu pun sweet sgt

    ReplyDelete
  8. warna pink mesti hubby saya awal2 dah reject. kalau nak sedondon dengan my nuha jer boleh la :) dah la peminat pink dua2 :) hehehe.
    bestnya ramai berkumpul .

    ReplyDelete
  9. amboi tema pink.. sweet je kan..

    saya takleh la nak tema pink.. semuanya hero hehehhe

    ReplyDelete
  10. comel tema pink nie ..
    jarang org suke tema nie ..
    soo sweet ;))

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya.. pink² cantik.. tp suami sy tak suke huhuhuhu ....

    ReplyDelete
  12. meriahnya.... seronok kumpul ramai2 kan kak...

    ReplyDelete
  13. gombak tak jauh dari umah Nur ni....
    pink kaler cantiklah...
    meriah rumah ramai sanak saudara...

    ReplyDelete
  14. liya paling sikit gambar raya tahun nie... :(

    salam aidilfitri & salam kenal.. follow ^_~

    ReplyDelete
  15. bestnya bergambar raya...saya xder gambar raya ramai2 cmni...huhu

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang