Nuffnang saya

Followers

Monday, August 13, 2012

Yuran Genius Aulad 2013

Tahun 2013 Azalia masih lagi akan bertadika di Genius Aulad Bandar Kinrara. Sebenarnya terfikir nak berubah angin sebab Azalia masuk Genius Aulad dari tahun lepas. Takut dia bosan sampai tiga tahun di tempat yang sama. Namun selepas banyak berfikir dan bertanya pada Azalia sendiri akak rasa Genius Aulad masih TERBAIK dimata dan hati akak. Lagipun nanti yang dikejar tak dapat, yang dikendung berciciran.
Azalia sudahpun mendaftar dengan Genius Aulad sebelum 31hb Julai yang lepas untuk sessi pagi.

Walaupun harga yuran dikenakan naik dari tahun ini rasanya masih berbaloi dengan pendidikan yang diberikan. Semoga dik Ya akan mendapat ilmu yang secukupnya di sini untuk bekalan di masa yang datang...
Dua pilihan pembayaran... kalau pilih Option A bayar sekaliguslerkan tapi kalau pilih yang Option B tu bulan March kenalah bayar RM180 lagi... tujer... Registration bersamaan RM100 dah bayar...
Yang paling ketara yuran bulanan dah naik RM30 dari sekarang... harapnya gajipun naiklah untuk tahun depankan..

24 comments:

  1. kat area rumah wina nie yang ade hanya tadika biasa² je..ingat nak enroll Kira masuk tadika biaa dulu..biar dia berkawan etc

    insyallah 5 tahun nanti cari kindie yang elok sikit mcm GA nie

    ReplyDelete
  2. takde la mahal sangat kan kak.. ni lain kawasan lain ke fee dia..?

    ReplyDelete
  3. sy pun tgh survey2 tadika utk isha..insyallah thn depan dah 4tahun, bleh pegi skolah dah kan..:)
    GA kat subang bestari ni pun ade jgk cuma takde kesempatan nk gi survey lagi.. tgk pd harga, bleh tahan jgk yer..tp kalu berbaloi, ok lah :)

    akk rase lah, anak sy umur 4 thn dah ok ke nk htr ke GA ni?

    ReplyDelete
  4. Samalah kak..
    Tadika Aqil thn dpn pun naik yuran dia..
    Aqil full day bulanan RM340..
    Tersedak dibuatnya..
    Tp bila pk "keberkesanan" anta kat sana dlm masa setahun ni..
    Kami teruskan jgk nanti daftarkan dia utk thn depan.. ;)
    Mudah2an dia dpt yg terbaik..

    ReplyDelete
  5. akak..hantar kt genius aulad ni bgus untuk umo berapa ye?kt area rumah sy kt bandar sri permaisuri ni pun ada..

    ReplyDelete
  6. su pun baru daftar zahraa tadika tapi kat cic..pendaftaran lebih kurang je ngan genius aulad..harap2 ok la..

    ReplyDelete
  7. sy pun dah booking kak..nampak danisha byk improvement kat GA..so continue kat sana jela...lg pun melaka x byk choices la kak...nak carik islamik english memang susah sikit hehee...lgpun GA dekat je huuu....

    ReplyDelete
  8. sy amek yg option B ..nampak mcm sikit kan tp bila campur baju n yuran jan..jadik seribu lebey jugak hehee

    ReplyDelete
  9. anak dieyana-iman pun dari umur dia 4 tahun smpi skang dah 6 tahun-3 tahun kat situ, alhamdulillah, sangat2 berbaloi, anak pun seronok sekolah situ. tak menyesal hantar genius aulad! tahun depan iman dh darjah satu tentunya kami akan merindui genius aulad! cuma ank kedua ni (4 tahun), kami tk dpt dh antar situ, atas mslh transport...:-( insya-Aalah, jika peluang ada, nak juga antar ank kedua/ketiga di situ..insya-Allah...

    ReplyDelete
  10. yadika aulad ni mmg bgus.. tpkat sini xd.. y bgus kat sini.. tadika raudhah imtiaz.. tp yuran dia mahal sgt

    ReplyDelete
  11. mahal juga ya.. seingat sy dulu anak tadika baru empat ratus lebih jer..:)

    ReplyDelete
  12. Saya pun tgh mencari2 tadika yg sesuai utk anak nnti. Byk jugak kene survey ni. Haap2 adalha yg sesuai dan berbaloi utk anak2. :)

    ReplyDelete
  13. wahh not bad yuran dia
    rasanya mana2 tadika punn sama dik
    yuran tiap2 tahun naik
    letihhh je huhuh

    ReplyDelete
  14. nama dia pon da best..aulad genius n harga pergh..bole tahan kak..tp demi kebaikan diorunk xpe la kan..

    ReplyDelete
  15. Jap.. aku tetibe konfius plak! Yr eldest tu brp thn? thn depan 6 thn? sama ngn my youngest tp I plan nk masukkan dia ke PRA SEKOLAH jer! InsyaAllah...

    ReplyDelete
  16. Jap.. aku tetibe konfius plak! Yr eldest tu brp thn? thn depan 6 thn? sama ngn my youngest tp I plan nk masukkan dia ke PRA SEKOLAH jer! InsyaAllah...

    ReplyDelete
  17. salam semua. terima kasih berkongsi maklumat sebegini. sgt2 membantu. sekurang2nya boleh buat anggaran bajet :) bagi yg tercari2 tadika.

    kalau tak keberatan saya tanya, guru2 menggunakan bahasa inggeris sepenuhnya atau hanya ketika mengajar sahaja ya.

    terima kasih.

    ReplyDelete
  18. InsyaALLAH masukkan si kakak gak tahun depan, dia baru 3 tahun kalau ikutkan tahun da 4 tahun. Tapi, da dia sendiri cakap nak sekolah, anta jelaa GA dekat dengan office. Cuma yuran laa. Haraplaa bonus kencang ! InsyaALLAH.

    ReplyDelete
  19. GA?? hmmm...3hours a day..nyanyi..doa..menyanyi..doa..
    homework??..reading?..maths?..
    sains?..computer?..makan time?..biskut,roti,rebina..
    speak english in a class when parent around la.. only doa n solat is first class..

    ReplyDelete
  20. nak tanya...kat genius aulad bandar kinrara nih ada daycare takkkk

    ReplyDelete
  21. >> suraya... takder day care..

    ReplyDelete
  22. menarik.. tapi kalo ada daycare tak yah transit lagi best kan?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang