Nuffnang saya

Followers

Thursday, August 16, 2012

Deko raya di Empire Subang Jaya

Peristiwa berlaku pada hari ahad yang sudah... Tempat dituju ialah Empire Subang Jaya kononnya nak cari satu lagi baju untuk dua orang budak comel. Akak suka baju raya tahun sudah yang akak beli di Empireni tapi masalahnya tak jumpa kedaitu lagi. Gamaknya dah tutup, takperlah cukuplah apa yang adakan...

Jom tengok gambar dua orang budak comel dengan deko hari raya di Pusat Membeli Belah Empire Subang Jaya ini. Deko raya dia bolehlah tahan dari IOI Mall ni, adalah juga keinginan nak bergambarkan...
Ada unta berhampiran pintu masuk...
Bajunilah yang dimaksudkan, kain dia ok, design dia cantik, warna tak luntur..
Aksi melompat dari dik Ya depan pentas deko hari raya..
Tak tau gaya apa hantam sajalah...
Ada jual kuih raya juga.. akak tak belipun...
Ini dibelakang pentas...
Ini juga dibelakang pentas..
Di sini der slide yang tinggitukan...
nasib diaorang kata tak berani nak naik sebab nanti tak nampak ibu...
takut kena tinggal gamaknyer...
Rayuan orang yang tidak berpuasa...
Atikah tinggal puasa 3 hari sebab
 demam dan dapat tonsil, doktor kata kurang air..

18 comments:

  1. amboi..besh pulak jalan2 ye
    selamat hari raya
    maaf zahir batin =)

    ReplyDelete
  2. Bergaya sakan ya kat deco raya di Empire Subang dua org budak comel nie.

    ReplyDelete
  3. ade mood lak dua org ni bergambar..hee..selamat ari raya kak..

    ReplyDelete
  4. aah cantik
    setiap kali tiba musim perayaan
    memang cantik2 deco di mall2 nie
    menarik perhatian kan ;)
    amboi2 bertambah cantik ngan model cilik tuu kekek ;)

    salam lebaran juga dik

    ReplyDelete
  5. selamat berhari raya Cho
    maaf zahir batin ye

    cantik kan deco di mall ni

    ReplyDelete
  6. model2 raya ni sporting ah..: )

    ReplyDelete
  7. Mn2 shopping berlumbe2 wat deko mcm ni. Ko taw babe... LRT A/Prk pun ader.... Ade gak aku terfikir nk snap kt situ tp... aku takut... Ada yg tak nk ngaku kawan nanti. HaHaHa..

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya aidilfitri utk cho zila dan family...menarik betul deco2 kat situ...mesti best shopping kat sini...anak2 dara pun happy nak dapat baju baru lagi yer...

    ReplyDelete
  9. tak pernah smpi sini lagi.. nmpk cam menarik... ada niat nak ke sini tapi bila lalu terus ke sunway... so smpi lorni tak tersinggah2... ekeekkekee

    ReplyDelete
  10. saya teringin nak sampai sini, nak naik slide tu...hehe...

    ReplyDelete
  11. dah makin rajin posing dah 2 badik nih..

    selamat menyambut lebaran kak~
    maaf zahir dan batin..:)

    ReplyDelete
  12. Dekat je Empire Subang ni dgn rumah kami..tapi tak penah jejak =D

    ReplyDelete
  13. saya tak pernah pergi empire ni...tak tahu nak pergi sebab apa..hehe

    ReplyDelete
  14. salam
    salam kenal...
    hepi bdk2 kn dpt jenjln..suke tgok

    ReplyDelete
  15. nampak sungguh mood raya dah ada kan..seronok jer gi mana-mana ada landskap raya..;)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang