Nuffnang saya

Followers

Monday, August 13, 2012

Mood raya...

Mood raya... faham sendirikan. Pagini nak pergi kerja memang terasa malas semacam. Sebenarnya bukan mood raya sesangat tapi mood nak cuti tak nak datang kerja. Semakin tak seronok bekerja sejak akhir-akhir ini. Harinipun terpaksa berhadapan dengan satu benda yang paling akak tak suka. Macamanapun kena hadapinya juga, harap semuanya dipermudahkan...

RAYA TAHUN 2011, semacam berjanji pulak tiga orang sepupu ini pakai baju warna yang sama...
RAYA TAHUN 2010, rumah nenek mertua di Gombak
RAYA TAHUN 2009, beraya di kampung Bota Kiri...
RAYA TAHUN 2008, Adik Ya pakai baju kakak dia...
RAYA TAHUN 2006, Atikah belum sampai setahun...
Tahun 2007 kenapa tak der?? sebab akak masatu dalam pantang Azalia yang lahir pada 26 Ramadan. Ada gambar Atikah beraya dengan sepupu husband tapi tak der pulak dalam simpanan... Setiap tahun raya memang akak memang takder konsep punya janji baju baru.  

30 comments:

  1. wah dah keluar gambar raya lepas ni, aura2 raya dah dekat..

    ReplyDelete
  2. wah2 ni mcm rasa nk selongkar album ngn gambar2 lama nih cari kolksi raya thn2 dulu... blh tgk camne muke kite kan dulu2 heheheh...

    tp walau apa pun, bdk2lah yg paling best

    ReplyDelete
  3. Tu dia..mood raya sudah mai..kuar sume gmbr raya dari thn 2006 =))
    Yela kak raya ni bdk2 je sonok =D
    cantik kaler bju raya 2A pepel gitu..

    ReplyDelete
  4. sama la kita kak...dah mula mood nak bercuti...nak g keje memang tak ada mood...

    ReplyDelete
  5. dah makin dekat aura dan semangat nak raya ya....:)

    ReplyDelete
  6. samala cho, dah rasa mcm nak cuti je ni

    ReplyDelete
  7. adoi kak!!! tgk pic2 akak ni terus dengan lieya2 dah rase mood raye membuak2 heheeheheh...betul kate akak tu, ni dtg kerja buat syarat jek ni...ikutkan mmg nak cuti raye terus dah nieh....

    ReplyDelete
  8. mood nak buat kerja mmg xde dh ni. kelaut je sume ni ha. hehehehe

    ReplyDelete
  9. wah.. suasa hari raya terasa disini..

    suka tengok gambar 3 orang sepupu tu, comel ^_^

    ReplyDelete
  10. wah.. suasa hari raya terasa disini..

    suka tengok gambar 3 orang sepupu tu, comel ^_^

    ReplyDelete
  11. apa yg buat akak rasa tak best tu? apapun, harap semuanya dipermudahkan...amin...

    ReplyDelete
  12. best kan snap pic kenangan raya..selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  13. sal pun jarang ada konsep2 nih. asal ada yg baru (bukan semua) sudah memadai.

    Malas pi opis....uhu...semestinya

    ReplyDelete
  14. betul lah sis...
    body jer kat pejabat...
    mood dah balik kampung dah hehehehe....

    ReplyDelete
  15. x sabar tunggu raya kan
    cheqna lagilah...kali pertama beraya sebagai isteri...

    ReplyDelete
  16. akak..best ade kenangan tiap2 raye kan..beshnye..thn ni amik byk pic k..cute tgk atikah yg x sampai 1 thun tuh..

    ReplyDelete
  17. sama la jugak..badan jer kat sini..tapi rasa mcm malas jer nak keje..

    ReplyDelete
  18. Masa anak-anak masih comel sukakan. Kakak suka tengok budak-budak terasa meriah dgn adanya mereka..

    ReplyDelete
  19. wah photonya cantik^ ini sangat manis...
    alangkah senangnya bisa berkumpul dan photo bersama keluarga....
    entry yang bagus...
    slam Ramadlon, terima kasih

    ReplyDelete
  20. saya pon cukup liat nak bangun gi keje tadi.. huhuhu.. nak balik raya!!

    ReplyDelete
  21. dam dam dummmmmmmmmmmmm.
    hik3

    ReplyDelete
  22. Meriah beraya beramai2 kan.. tak kisah laa tak de konsep..pun.. :)

    ReplyDelete
  23. uihhh bestnya akak..mood raya dah dtg tu..nak dtng kerja pun memang xder mud kan..hehe

    ReplyDelete
  24. silaturahmi kembali...
    thank.....
    salam ramadlon

    ReplyDelete
  25. seronoknya tgk gambar2 raya tu.. dah terasa kemeriahan raya.. sy pun jarang baju bertema.. campur2 aje warnanya.. janji semua pakai baju baru he..he..

    ReplyDelete
  26. best ni tiap-tiap tahun ada gambar kenangan..:)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang