Nuffnang saya

Followers

Wednesday, June 12, 2013

Wordless Wednesday ~ Majlis Perkahwinan Kini

Sekarangni kalau majlis Perkahwinan mesti ada bendani...
Ala bendani...
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
 Candies Buffet... anak akakler paling suka...
 Sudut bergambar cam gini...
 Rimas orang ramai tengok...
 Atikahpun teringin... mulut senget sikit...
Selamat Pengantin baru untuk MEL LAN

Kenduri perkahwinan adik sepejabat suami di Kuala Selangor...
Masa kami bergambar di sini tak ada orangpun kat situ..
Bila kami dah posingtu ramai lak yang teringinkan...
Tu yang kelam kabutjer amek gambar ...

27 comments:

  1. Betul, betul
    Time dulu2 simple jek

    ReplyDelete
  2. x pernah lg g kenduri ada tempat khas utk tetamu bergambar, kalo Candies Buffet tu ada la..skrg ni mcm2 kan

    ReplyDelete
  3. heheh skng ni sume wedding pun grand2 kan...wedding planner bleh cr makan

    ReplyDelete
  4. alahai comelnya..hehehe..suka gk klu gni..

    ReplyDelete
  5. dalam 4 kenduri yg munna pergi mesti 2 rumah ada buat mcm ni.... mmg dah jadi trend skrg ni

    ReplyDelete
  6. trend kot skrg ni.. byk gak kenduri perkahwinan ada benda ni.. tapi x pnh ambik pun.. malu.. hahahaha

    ReplyDelete
  7. kan kan, sekarang x kira kawin kat dewan ke kat umah ke, ade jerk coner untuk candy atau photo nie... moden dah...

    ReplyDelete
  8. Sonok bebenor bebudak ada benda tu erk..
    Deme tuju dlu.. ;D
    Rindu ngn akak & anak2..
    Sorry lama x jenguk akak..

    ReplyDelete
  9. skrg ni mmg mcm2kan... xtau keperluan atau sekadar memenuhi kehendak je tu.. kalo byk duitnya okla kan... hehehe

    ReplyDelete
  10. Macam2 cara perkahwinan sekarang ... bertambah meriah tapi kos yg tak tahan tu :D

    ReplyDelete
  11. macam2 xtvt ade kat majlis perkahwinan skrg kan~ kreatif betol.

    ReplyDelete
  12. popular dah sekarang benda tu.. bentuk misai la.. hehehe...

    ReplyDelete
  13. bisnes candy buffet mmg kencang bila tiba musim cuti sekolah.. :)

    ReplyDelete
  14. candy buffet tu pernahler tengok.. tapi part amik gambar tu memang comel ler.. yang tu tak pernah lagi tengok..
    pasni kalau pergi kenduri macam tu, memang takkan kulepaskan utk bergambar kenangan.. ;)

    ReplyDelete
  15. Mula2 semua malu2 kucing...mahu tapi malu.

    ReplyDelete
  16. alolo...comel je anak2 akak posing tu... skrg ni dah tak mcm dedulu. mcm2 ada kan kak.

    ReplyDelete
  17. skrng ni memang macam2... sediakan aje fulus bebanyak... hehe

    ReplyDelete
  18. kan... makin kreatifff!!! esok zaman anak2 kita camne la plak ekk Kak uhuhuhu

    ReplyDelete
  19. memang ramai yang buat..hehe

    ReplyDelete
  20. Setakat nie tak jumpa lagi..yg ada.. gini.. tapi menarik gak..yer.. :)

    ReplyDelete
  21. skg nih mewah kan..dulu mana da gini..

    ReplyDelete
  22. wah menarik juga bila ada sudut bergambar tu... setakat ni saya tak de pula terjumpa kenduri kawin yang ada sudut bergambar tu... menarik pulak! hehe

    ReplyDelete
  23. Dahsyatkan... dah tak menunggu kat hotel ...kat mana mana pun ada benda benda gitu! ....

    ReplyDelete
  24. Dahsyatkan... dah tak menunggu kat hotel ...kat mana mana pun ada benda benda gitu! ....

    ReplyDelete
  25. dulu2 xder pun mcm ni,sekarang ni mcm2 dah ada kan

    ReplyDelete
  26. Best lah org kawin dlm jaman serba baru ni. Tapi cost pon banyak lah kan ☺☺

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang