Nuffnang saya

Followers

Monday, June 24, 2013

Kreatiflah sangat

Tempat nak berkreatifni adalah di sebelah Kami Kids Island jer...
Sekarangni kalau pergi Giant Bandar Kinrarani kena sediakan duit...
Banyak benda yang budak-budakni boleh buat...
Kalau dulu naik tempat permainan kat atastu semuanya free belaka..
Sekarangni meriah dah kat atastu, duit ibu yang tak berapa nak meriah...

Kalau ada kat rumah lagi bestni ibu...
Yolahtu bersepahler satu rumah....
Tengoklah ketekunan anak-anak ibu...

Jom kita tengok hasilnya...
Ta da!!!

17 comments:

  1. nice...jika umah...abislah dinding dibuat pic wall...hehe

    ReplyDelete
  2. kreatif.. canteknye... masuk situ kena bayar bape kak?

    ReplyDelete
  3. budak2 memang suke benda macam nie .. dia leh xplore kan ;)

    ReplyDelete
  4. mmg sonok klu aktiviti gini utk anak2 kan..dulu kyra pun ada wat wrn gini tp lupa kt mana =D

    ReplyDelete
  5. ada eyh kat giant kinrara, leh bawa anak2 gi sini .. kreatif jugak diaorg buat ..kemas je

    ReplyDelete
  6. aktiviti macam ni bagus utk anak.boleh depa berkreatif

    ReplyDelete
  7. syoknyer kak.... ingtkan pasir tuh... rupenyer cam water color yek kak... cantik hasilnyer bile siap

    ReplyDelete
  8. Kak cho, sihat?
    anak2 besar ni mmg minat color2 ni kan... cantik, pandai n kreatif la mereka ni.. seni ikut sape? ibu ke ayah nye?

    ReplyDelete
  9. Penuh aktiviti. Berapa bayaran ni kak?

    ReplyDelete
  10. Sekali masuk tu berapa charge nya?

    ReplyDelete
  11. Homestay murah untuk didiami bertempat di bachang melaka . http://homestaymansorchoot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. kalau ada kt rumah lagi la leka anak2......seronok.

    ReplyDelete
  13. suka lah anak2 kalo dpt wat keje2 cam nih kan~
    mamanye jer x bape nak suka.. keh keh keh..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang