Nuffnang saya

Followers

Tuesday, June 18, 2013

Gambar kami di Best Western Premier Dua Sentral

Dah taupunkan hotel misteri dari Groupontu...
Hanya di Kuala Lumpur sahaja...
Memang berbaloi harga dengan apa yang akak dapat...

Jom kita tengok gambar anak-anak yang wajib adakan...
Seronok dapat  tengok tv tanpa di kacau...
Kesukaan dik Ya dan Atikah... mandi di bath tubni...
Betoiler paling tak berkenan ialah bilik air tak berpintu...
Umpama kita tidur dalam bilik air boleh gitu...
Seronoknya kalau bilik air rumah kita cam ginikan dik Ya...
Menunggu makanan disiapkan....
Ha... ha.. cuma maggi seperti biasa kalau tidur di hotel...  

Memang bosan kalau duduk dalam bilikjerkan...
Mesti nak ambil angin luar jugakan....   
Jom ambil gambar di sini... 
Bergambar di sini juga... 
Bergambar dengan maggini... 
Lagi  gambar dengan maggi...
Bergambar di sini sebelum pergi breakfast...

Kesimpulannya:::: walaupun hanya dapat berehat satu hari sangatlah berbaloikan...
Seronok tengok anak-anak gembira...


19 comments:

  1. Erk??? Toilet tak berpintu? Tak pernah jumpa lagi... kalau berpintu cermin penah la jugak...

    ReplyDelete
  2. smlm rasa nak grab je kat groupun tp xtau la nak beli ke tak. ok ke tak hotel tu? camne tu bilir air takde pintu tu.. huhu

    ReplyDelete
  3. cmane kak nk dapat special price tu?? hehe inbox bole? nealopah@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Waaa! Best la kak
    Rasa teruja jek!
    Agak2 bila groupon nak wat deal mystery hotel lagi ek?
    Ke ada skrg ni?

    ReplyDelete
  5. saya tak berapa reti nak guna groupon ...

    ReplyDelete
  6. oh inilah hotel misteri yang ada dalam groupon sebelum ni ye

    ReplyDelete
  7. sama cam anak2 kita kalu kat hotel
    first skali cari bathtub he he
    pastu berebut mandi

    ReplyDelete
  8. Bestnya kak!!!!
    Cantik selesa hotelnya..
    Tp duk bayangkan blk ayor x ada pintu tu..
    Hurmmmmm!!
    Mcm x selesa je kalo nak "membuang" kak.. Hik3!!!!!
    Tp dpt tmpt shower bathtab selesa mcm tu bestnya..

    ReplyDelete
  9. Berbaloi jugak tu Zilla dapat rehatkan badan dan minda :D

    ReplyDelete
  10. ok gak tu tempat ni, cantik. tp betul la kak, camana nk berhajat besar kalo x der pintu..cer citer hehehe

    b4 sy dok usha2 gak kt groupon tp usha jer lah, x cuba pon

    ReplyDelete
  11. Mmg syok tidur hotelkan CZ lain dari biasa haha

    ReplyDelete
  12. ni la 1st time saya tgk toilet x berpintu. hehehe
    apapun, bilik ni nampak mewah jugak

    ReplyDelete
  13. betul ke kak ni hotel yg diiklankan kat groupon tu..?? walau weh... cantikkknya.. mcm hotel 5 bintang.....

    ReplyDelete
  14. yang pasti anak2 gembira bila pergi jalan2..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang