Nuffnang saya

Followers

Monday, June 24, 2013

Kami Kids Island Giant Bandar Kinrara

Harini budak dua orangtu cuti..
akakpun rasa nak cuti juga...
Tapi tak bolehlerkan...
Kerja kena kerja...

Masih cerita masa cuti sekolah, ini yang terakhir rasanya....
Sebenarnya akak nak balik kampong selepas rombongan Dik Ya ke kilang coklat..
Dapatlah akak cuti panjang sikit balik kampung....
Tapi disebabkan suami akak nak ikut tapi kenalah balik masa Nuzul Quran..
Oleh sebab akakni dah cuti panjang terpaksalah akak menyediakan rancangan...
Nak senang akakpun ajaklah budak dua orangtu ke ke sini...
Kami Kids Island di Giant Bandar Kinrara...
Dekatjer dengan rumah senang kerja akak...
Bayar RM12 dan anak-anak akak main sepuasnya....
Ini harga promosi tau harga sebenar mahal sesangat...
Jom layan gambar... 
Gambar dari depan... 
Yang dalam kurungantu kegemaran anak-anak...
Mana tak suka dapat main macam pasir tapi dari plastic... 
Tekunkan diaorang main kat sini...
Dah rupa katakjer ibu tengok dik Ya....
Sinipun seronokkan... 
Pusing pusing sampai  pening...
Bolanya tak banyak kaler sangat... 
Bot kami... nama tempatni islandkan..
Main pusing-pusingni ibu yang terpaksa tolong pusingkan...
Atikah dah terjatuh.. ibu gelakkanjer...
Bolehler jadi tempat untuk bersantai... 
Antara permainan yang ada...
See.. tak besarkan kawasannya... 
Boxing Time ~ oppss bouncing time
Garfield dulu femes sekarangni dik Ya kata tak kenalpun...
GYOMI dari dik Ya....

Walaupun tempatni kecil tapi budak dua orangni main punyalah lama....
Budak-budak yang ada di dalamtu dah bertukar entah berapa kali anak akak masih ada di situ..
Nasiblah akak bawak laptop dan di sini ada WIFI free, jadi ibunyapun okjer...

20 comments:

  1. menarik jgk tempat ni..puaslah bdk2 dpt main kat cni

    ReplyDelete
  2. kalau anak-anak Ida pun mesti suka..yang abang dua orang tu dah besar pun tetap nak main macam ni hehe

    ReplyDelete
  3. Layan anak anak
    Janji dorg seronok ;)
    Terisi masa terluang :)

    ReplyDelete
  4. cantik tempat tu kak...kalo dapat dek dua org puteri sy tu habisla...

    ReplyDelete
  5. tempat2 macam nie...buat anak2 suka...Yan suka tenguk keletah anak2 ketika bermain amat mencuit hati...

    ReplyDelete
  6. seronok nampaknye anak2 dara akak.hehe.nasib ada wifi,ilang boring smtara tgu ank main2 kan :)

    ReplyDelete
  7. kalo tak promosi berapa harganya ek kak cho..tapi nampak memang best tempat ni

    ReplyDelete
  8. Akak..dh buka ek? Liza bg ank2 main masa dia belum habis set up. Free je. Bg main pyas2. Duk dlm pkastik lg haha..

    ReplyDelete
  9. bestnya tempat ni sis....
    i lak yang rasa excited tengok tempat ni....
    memang kids suka sangat main kat sini....
    sib baik ada wifi ek sis...
    leh ibu layan diri sendiri :D

    ReplyDelete
  10. Penah jugak pegi Giant Kinrara ni, tapi tak perasan plak ada Kid Island ni. Berapa harga kalo tak promosi?

    Yg paling menarik pasir plastik tu. Budak2 mmg suka main pasir kan?

    ReplyDelete
  11. Anak akak dah besar tak nak lagi kot main2 cam ni kalau nak main pun adik jelah yg bungsu.

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum kak cho..
    memang enjoy sangat budak2 kalau di bawa gi tempat diorang kan.. :)

    ReplyDelete
  13. Senang kata memang puaslah dua anak dara zila hari itu bermain. Tak adalah merungut tak puas..

    ReplyDelete
  14. bawak budak2 mesti seronok diorg main kan...silap2 aribulan xnk blk dah...hehe...

    ReplyDelete
  15. budak dengan main tak dpt dipisahkan..kemain teruja ni kalau aiman yg dpt main macam ni.hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang