Nuffnang saya

Followers

Tuesday, June 18, 2013

Best Western Premier Dua Sentral

Akak nak sangat cerita pasal kursus akak semalam tapi tak sempat nak karang...
so layanlah cerita cuti sekolah kami yang dah masuk dalam draf sekian lamanya.....
Korang layanjerler yerk...

Ini kisah kami selepas ambil report card dik Ya, kami nak tidur hotel misteri...
Pernah buat cerita Hotel Misteri ini di entry :-  Terima kasih Groupon .
Sebelum ini  akak takut nak mencuba beli Groupon kalau hotelnya misteri...
Rupanya dapat hotel baru cam gini kiranya sangat berbaloi...
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Diperkenalkan Hotel Misteri yang dibeli menerusi Groupon...
Nama hotelnya adalah Best Western Premier Dua Sentral untuk One Bedroom Club Suite..
Kepada yang bertanya pasal gambar anak akak dengan panaroma
Bandaraya Kuala Lumpur yang cantik di entry yang ini :- Wordless Wednesday ,,,
  inilah tempatnya di kolam renang Best Western Premier Dua Sentral 
 Tempat tidur kami....
Ruang tamu yang comel..
Ada pantry juga... menarik...
Di tv tu keluar nama ibu dia tuler yang tersenyum...
Ini yang bagusnya tak payah nak bergaduh ngan anak2 sebab ada dua tv... 
Bilik air luas... menarik sebab ada bath tub dan juga air pancut... 
Ada disediakan iron tu yang bestnyerkan...
Lobi yang simplejer, akak suka cam gini... 
 Besi macam bentuk maggi.... tak paham seni langsung akakni...

Secara keseluruhannya dengan harga yang akak bayar tentulah sangat berbaloi
sesangat dapat tidur di sini... Cuma hotelni jauh dengan kedai makan...
Hotel ini mungkin untuk berehat dan tak keluar kalau dah masuk..
Jom berehat di Best Western Premier Dua Sentral...
Kawan opis selalu gelak kat akak kalau kata akak nak tidur hotel di KLjer...
Biasalah nak jalan jauh malas, janji tidur hotelkan...

25 comments:

  1. Wow!!!
    Tp hotel ni tgh bndr kan?
    Sy tgk kt groupon aritu
    Rege die mmg saaaaangat murah utk bilik hotel mcm ni

    ReplyDelete
  2. nmpk best la hotel tu....xpelh dekat yg pnting tidur hotel..kanak2 rebina suka ssb misi mrk nk mandi kt swimming pool trcapai ttp kalau dh meningkat remaja mcm ank2 nza dh susah nk ajak temankan ayah brseminar..mrk lbh selesa kt rumah.......

    ReplyDelete
  3. Fuhhhh sgt cantik n nampak mewah kak....suke sgt!!!

    Betul ckp akak tu...walopun tdo hotel dlm kl n dekat2 je tu pun dah cukup buat anak2 hepi kan kak....bagi can dok hotel cantik...mandi pool...mandi bathup kan kak....

    ReplyDelete
  4. Cantik gak hotel nie... sesekali rehat kat hotel dalam KL apa salahnya kan.. :D

    ReplyDelete
  5. wahhh...
    mmg cantik dan mewah la kak.

    kalau normal price brp ni ha? mcm mahal je kan..

    guna groupon save gk le..

    hotel ni kt area mn ye kak?

    ReplyDelete
  6. saya tgk hotel mystery kat groupon aritu, tapi tak berani ambil, sebab asben kata, nanti dia bagi ntah apa2 hotel ntah2 hotel cikai..
    klau tau gini, amik jugak aritu, cantik la, berbaloi dpt suite mcmni..

    ReplyDelete
  7. nampak best je hotel ni. berbaloi dgn harga promo :)

    ReplyDelete
  8. nampak ekslusif design hotel ni

    :)

    nasiblah berbaloi kan.

    :D

    ReplyDelete
  9. waa bestnyer..teringin jugak bawak anak-anak gi hotel gini...

    ReplyDelete
  10. wah bestnya..
    x sabar nak g bercuti jugak ni

    ReplyDelete
  11. nampak selesa & cantik hotel nie...

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum kak... sihat kak? sorry sbb lama tak singgah sini.. ni pun sebab bos tak masuk.. keje outstation... jadi nani ade time BW... kalau bos ada boleh apdet blog sendiri, lepas tu malam kalau fiyya dok diam baru leh tengok blog.. tu pun kadang2 penat la pulak kan... macam2 karenah ada anak kecik ni..

    ReplyDelete
  13. tapi kena hati-hati nak mandi..kena tutup pintu bilikkan...tak ada pintu utk bilik mandinya..hehehe

    ReplyDelete
  14. sesekali tido hotel.. best2.. baru plan nak bawa bonda.. dekat je.. asal dapat relaks..

    ReplyDelete
  15. uikss.... view dari bilik hotel cantekk!!! tak pernah terpikir nak lepak hotel dalam KL tapi kitaorg pun ada 1 voucher tak reedem2 lagiii

    facilities bilik hotel mmg tip top ni kakk! berapa la reganya ekkkkk

    ReplyDelete
  16. sonokkan duk hotel.. rasa tenang jer nak berehat.. walaupon hotel tuh dekat jer.. hehehehe

    ReplyDelete
  17. hotel ni dekat jugak ngan opis saya kak...tapi tak pernah pergi pun :-)

    ReplyDelete
  18. Kihkihkihkih!!
    Akak, x tahan geli perut ina baca akak ckp BENTUK MAGGIE tu..
    Mmg ina pun duk trbayang maggie bila tgk natang tu..
    Buta seni jgk.. Keh3!!!!

    ReplyDelete
  19. Betullah tu CZ...memang seni namanya maggi

    ReplyDelete
  20. ye la... kadang2 duduk di rumah sendiri bosan juga... sekali sekala dpt tidur hotel mmg best...

    ReplyDelete
  21. kat mana ni sis..mewahnya tgk :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang