Nuffnang saya

Followers

Wednesday, June 19, 2013

Wordless Wednesday ~ 190613

Kurangkan berkata-kata di hari rabu ini.. layan...
Penangan makan nasi gorng mahal di HCMC, Vietnam..
Akakpun order nasi goreng dan kuiteowni  dari bilik masa menginap di hotel...
Alasan kalau di HCMC boleh ni hotel tak kisahlerkan kalau mahal...
Makan malam kami sebab malas nak keluar...
Alasan ::: malas nak keluar masuk dari parking...
 Nasi gorengnya biasalahkan boleh tahan sedapnya....
Tapi nak puji diri sendiri gak, akak goreng lagi sedap...
Nanti kalau buat nasi goreng kena boh yang lain-laintu baru ada kelaskan...
Tengokpun cam tak bestkan... biasa-biasajer... 

23 comments:

  1. salam Cho Zila,yg bestnya letak mknan dlm daun pisang tuh! :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya makan sambil bermalas-malasan dalam bilik yang indah tu kan kak... :-)

    ReplyDelete
  3. huihhh sedap aihhhh..terliur dah nih

    ReplyDelete
  4. Mahal ek kak..
    Sbb lapo makn le jugak ye

    ReplyDelete
  5. Saya kalau duduk hotel tak pernah lagi order makan kat bilik..suka makan kat luar walau letih hehe

    ReplyDelete
  6. Kalau pegi negara risau bab makan yg selalu x menepati citarasa tekak nie..uhuhuhu

    ReplyDelete
  7. Tak sedap yer kak. Tapi habis tak makan...☺☺☺

    ReplyDelete
  8. Tak sedap eh..? Tp Platting nod bad..cewah mementang ler peminat setia celebriti master chef..

    ReplyDelete
  9. Presentation mereka yg mahal sebenarnya zila, pinggan besar, siap alas daun pisang bagai tapi masak macam kita lebih kurang bahkan macam zila kata zila goreng nasi lagi sedap:)

    ReplyDelete
  10. rupanya menarik.. rasanya.. akak je yang tau.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. buatan sendiri gak best hahaha

    ReplyDelete
  12. sbb malas nak keluar terpaksa jugalah makan ye kak. nasi grg siap ada sate ke apa tu kak?

    ReplyDelete
  13. Tengok cara hiasan macam menarik.. tapi rasa biasa2 je kan kak :D

    ReplyDelete
  14. lapar pula petang2 ni tgk gambar makanan hihi

    ReplyDelete
  15. mesti mahal harganya... huhhu maklum la caj hotel...

    ReplyDelete
  16. mesti mahal harganya... huhhu maklum la caj hotel...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang