Nuffnang saya

Followers

Wednesday, June 12, 2013

Instagram ~ akak baru ada

Instagramni orang dah lama ada....
Akak baru ada akaun... kelakarkan...
Jom layan gambar pertama di instagramkan....
Dua orang budak yang kuat makan...
Sekarang dah tak boleh order berkongsi mesti tak cukup... 
Nama Akaun ::: chozila

25 comments:

  1. apa nama akaun,..ehe nnt boleh add

    ReplyDelete
  2. tgh membesar kak..tu yg derang makan byk kut,,,hii

    ReplyDelete
  3. hehehe moh kita ber instagram lak pas nie.. :)

    ReplyDelete
  4. uhuk2 kak, dana yg mude lg nih lg lah takde instagram kak, maklum hp cap ayam...

    ReplyDelete
  5. Dah besor..mana leh kongsi2.. eheh

    ReplyDelete
  6. ada instagram..apa nama..meh kite follow mengfolow nak??hehe

    ReplyDelete
  7. Sy x de instagram. X reti dan x minat buat ms ni

    ReplyDelete
  8. hehehe...nanti saya follow...^_^

    ReplyDelete
  9. wah... ikut peredaran zaman ni... bagus2... saya malas nak create akaun instagram... haih!

    ReplyDelete
  10. OKje lagi ketinggalan CZ...langsung tak de hehe

    ReplyDelete
  11. atoiii, akk kira okay la tu.. dari ena tak ada langsung insta ni.. huuuuuuu T_T bukan ape, malas nak buka akaun banyak2

    ReplyDelete
  12. waaa... mee goreng basahhhh. malam2 ni terliur la pulakkk

    ReplyDelete
  13. Jom jadi kawan kakcik di IG pulak... :)

    ReplyDelete
  14. akak...saya xder pun instagram nih..

    ReplyDelete
  15. Kak...jgn lupa add saya kat IG yer.

    ReplyDelete
  16. welcome2..nnt kalau falsya bukak IG falsya add akak..;D

    ReplyDelete
  17. JM pun mcm akak jugak..baru je nk kenal2 ngan instargram ni..mcm2 dh teknologi sekarang kan..makin canggih

    ReplyDelete
  18. akak kira advance dari saya sbb saya sampai sekarang takde lagi...hehehehee...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang