Nuffnang saya

Followers

Friday, June 14, 2013

Terpaksa berpaling arah

Demo lani tak serupa dulu...
Terpaksalah berpaling arah...
Kisah sebenar.... akak terpaksa menukar hand phone...
Kalau dulu setia dengan hanya Nokia kini bertukar kepada Samsung...
Ikutkan akak teringin nak guna Iphone tapi sebab dah terbiasa gunakan
Samsung Galaxy Tab handphone pun kenalah Samsung... 
Gambar yang pertama menggunakan handphone baru..
Tak pandai lagi masatu, tu yang bergegar...
TERIMA KASIH suami kerana hadiah yang berharga dan berguna ini...
Moga Allah memberkati kehidupan suamiku dan sejahteralah selalu...
Yang seronok budak dua orangnilah sebab handphone tu asyik hilangjer..
Tengok duk menyorok main game...
Masa belitu dapat free cover..
Pilihan hati anak-anak adalah warna pink....
 


27 comments:

  1. hihihi oklah tu dpt hadiah dr suami kak.. Saya pun guna samsung.. Suka bila amk gmbr dah xpyh pakai kamera dah.dmbr cukup jelas.. :D

    ReplyDelete
  2. untung la.. kak, saya dah email tapi akak tak reply. Nak address umah atau surat menyurat?

    ReplyDelete
  3. wahhh..bestnya kak!! alhamdulillah..tahniah kak sbb dpt hadiah dr incik asben. hehehe

    ReplyDelete
  4. ngah pk bila la sya nk dpt hp baru gak... isk.. isk..

    ReplyDelete
  5. wah bestnya...jeles..jeles....

    ReplyDelete
  6. jelesnya dapat hp baru

    p/s: pink comel :D

    ReplyDelete
  7. bukan beralih arah...
    advance...
    ahahahh hebat la nih.. anak2 sile jgn berebut hp mama yg cantik okeh

    ReplyDelete
  8. bestnya dpt hadiah hp samsung mahal tueeee

    alhamdulillah rezeki tu kak

    ReplyDelete
  9. wah, gadget baru...
    saya tetap setia dgn nokia :)

    ReplyDelete
  10. Sy pn guna smsung..dulu2 suka mokia..hevhee

    ReplyDelete
  11. bestnye HP baru.. zura pon selesa dah dengan HP samsung~

    ReplyDelete
  12. wahh gadget baru ..
    akak nie pun nak nukar gak ..
    tunggu x dpt2 layie ekkee

    tahniah2 .. ;)

    ReplyDelete
  13. Kalau dah biasa guna iphone/ ipad tak reti lak tukar cam saya ni. Lama pun lamalah sebab tak pernah rosak. Nk berblog guna tab tak pandai pulak. Camtulah...bukan semua kita pakar kan zila..

    P/s hadiah dari orang tersayang sangat bermakna meskipun kadang2 tak besar mana. Tahniah...

    ReplyDelete
  14. Salam Cho...bestnya da org hadiahkn HP baru ya....

    ReplyDelete
  15. bestkan dapat hp baru.lagi2 kalau ada yg hadiahkan..hehe

    ReplyDelete
  16. yg ptg hp tu dpt free ... tahniah!

    ReplyDelete
  17. tahniah kak, dapat hp baru hadiah dari suami tercinta :)

    ReplyDelete
  18. tahniah kak dapat hp baru, lagi bahagia pemberian tersayang kan :)

    ReplyDelete
  19. bestnya beraya gan tel baru..hehee

    ReplyDelete
  20. wah... bestnya dapat handphone baru!!

    ReplyDelete
  21. Oklah tu lagi lagi kalau ada orang bagi mmg syukur sesangatlah hehee

    ReplyDelete
  22. Oklah tu lagi lagi kalau ada orang bagi mmg syukur sesangatlah hehee

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang