Nuffnang saya

Followers

Sunday, June 2, 2013

Harrods Bag

Harini akak di Bestari Jaya (Batang Berjuntai) rumah mak mertua yang telah ditinggalkan sejak arwah bapa mertua akak tak berapa sihat.. Selepas bapa mertua akak meninggal dunia rumah di sini memang jarang kami kunjungi... Semalam suami ada jemputan perkahwinan adik sepejabat di sekitar sini ambil kesempatan untuk tidur di sini. Entry ini nak bercerita pasal pemberian dari NAJID FAMILY sempena harijadi akak minggu lepas...

Bila usia dah 'kertu' mulalah harijadi sendiri buat-buat lupa..... tarikh istimewa 25.05. tahun tak payahler tahukan.... dulu akak suka tarikh hari jadi sendiri sebab sama tarikh lahir dengan insan istimewa iaitu Sudirman Haji Arshad. Masa akak kecil dulu cita-cita nak jadi peguam kononnya nak sama dengan Sudir... Mun belajarpun ala kadar ada hati nak jadi lawyer... lupakanlah

Masa tulis blogni baru perasan yang akak tak ucapkan lagi TERIMA KASIH pada si pemberi hadiah yang istimewa ini.. Hadiah dari adik ipar sekeluarga di Putrajaya ini di serahkan oleh mertua akak yang pergi ke sana, akak pulak sebab sibuk balik dari kampong tak sempat nak ke sana.... TERIMA KASIH NAJID FAMILY

Comel tak??... Adik ipar akak memang banyak beg Harrodsni...
Dalam hatitu teringin gak tapi tengok harga dia tunggu duluerkan...
Syukurlah dapat jugakan....

Hitam itu menawan.... Akak suka... akak suka...
::::: Harrods Tote Bag :::::
Bolehler kita bawak masa shoppingkan...
 Model tak berbayar akak mengayakan beg yang diberikan...
TERIMA KASIH http://najidfamily.blogspot.com/ kerana tidak
pernah lupa birthday kakak ipar mu ini,,,,
Satu besar satu kecik .... cantik!!!!
 Suka gambarnya.... Englishler sangat.....
Semakin meningkat usia ini semakin terasa banyak benda
yang tidak dibuat masa muda dulu...
Rasa ralat namun masa tidak mungkin dapat kembali lagi..
Kehidupan masa akan dating lebih penting sekarangni...
 
Akak akan sambung cerita Vietnam dari persepsi akak esok dan seterusnya sehingga selesai...
Selagi tak habistu tak seronok nak cerita benda lain...
Besok juga akan akak ronda ke blog kawan-kawan yang masih sudi
singgah ke blog akakni walaupun tuannya tak sempat nak berblog walking...
Sayang kawan-kawan semua....

12 comments:

  1. Alhamdulillah dapat hadiah harijadi dari adik ipar,,
    acik dulu masa dok kulala selangor biasa pi ker BB tu

    ReplyDelete
  2. memang sangat cantik!! nak satuuuu, boleh bawa ke kuliyah... simple but gojes.. =D

    ReplyDelete
  3. Salam.Cantik!Seronok kan ada org ingat besday kita.... :D

    ReplyDelete
  4. aah cantik ...
    untuk dpt adik ipar yg x lupa harijadi ye ..
    saya ada adik ipar 2 aje .. tapi x pernah ingat punn huuhu

    ReplyDelete
  5. cantiknya beg tu..seronokkan dapat..tentu hati berbunga riang....

    ReplyDelete
  6. cntik
    bestnya dpt hadiah adik ipar.

    sy pun suka gambo english2 style ni.hehe.

    ReplyDelete
  7. bila tua tua ni org beri hadiah harijdi mmg rasa terharu kan..

    ReplyDelete
  8. dan saya pun menyinggah di sini bila ternampak beg ada tulih harrods itu..cantik beg ni, birthday yang special :)

    ReplyDelete
  9. yg penting namanya tu kak...mana la tau kan...ada sipi2 aura nyer...dpt pergi ke harrods london plak kn... ;-)

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday k'zila :)wahhh..sy pun suka harrods bag :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang